Vēsturisko spēkratu sezonas notikums - "Dzintara aplis 2012"

2012. gada 16. septembrī Biķernieku trasē rūks volgas, žiguļi un vēsturiskās formulas, jo notiks šo spēkratu sezonas noslēguma sacīkstes autošosejā "Dzintara aplis 2012". Tajās piedalīsies  vairāk nekā 60 vēsturiskās sacīkšu automašīnas no visām trim Baltijas valstīm, kā arī Krievijas, Vācijas, Polijas un Kazahstānas. Tik daudz seno, gadu gaitā pārbaudīto sporta automašīnu Biķernieku trasē sen nebūs bijis. Zināmākie auto piloti, kas piedalīsies pasākumā, būs V.Belmers, A.Sorokins, A.Paupers, J.Kuul, H. Sieber, H. Haidike u.c. Līdzās leģendārajiem sacīkšu braucējiem ar vēsturiskajiem spēkratiem trasē dosies arī vairāki Latvijā zināmie rallija braucēji.

Pasākuma laikā varēs vērot ne tikai sacīkšu auto, bet arī citus vēsturiskos spēkratus no Rīgas Motormuzeja un Latvijas Antīko automobiļu kluba (AAK) kolekcijām. Pirmo reizi skatītājiem tiks piedāvātas aizraujošās regularitātes sacensības senajiem motocikliem. Sacensību laikā skatītājiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos un aktivitātēs - auto apgāšanās stends, velosipēdu veiklības trase un citas izklaides.

Sacensību sāksies ar svinīgo parādi un zīmīgo braucienu pa Biķernieku apļiem, kas norisināsies plkst. 11:00. Uzreiz pēc tam pirmajā finālbraucienā trasē dosies Formulas, tām sekos VAZ un Volgas, kurām šīs būs 2012. gada sezonas noslēdzošās un izšķirošās sacensības "Dzintara Volgas" seriāla ieskaitē.  

Sacensību skatītājiem tiks nodrošināta piekļuve pie bezmaksas WiFi, lai varētu tiešraidē sekot līdzi braucēju rezultātiem, kā arī klausīties pasākuma komentētāju. Ieejas maksa 1,99 Ls. Biļetes būs nopērkamas tikai pirms pasākuma Biķernieku kompleksās sporta bāzes (BKSB) kasēs.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.csdd.lv


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Halovīnu parks Bauskā Bauskas TIC
No 17. oktobra līdz 10. novembrim esat aicināti piedzīvot īstu Halovīna burvību katru dienu no plkst. 15:00 līdz 22:00. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 07.10.2024 DEMO salodojums "TOREIZ un TAGAD" Tukuma TIC
Koncertšovs kurā rotaļīgā retrospekcijā uz skatuves kāps gan bijušie gan esošie dejotāji | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80802512sec.