DHL Express sadarbībā ar Starptautisko Automobiļu federāciju atbalstīs Formulas E čempionātu

Pasaules vadošais starptautisko kurjerpasta pakalpojumu sniedzējs „DHL Express” noslēdzis globālu partnerības līgumu ar Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA) par atbalsta sniegšanu Formulas E čempionāta organizēšanā. Formulas E čempionāts ir pasaulē pirmā pilnībā elektrisko auto sacīkšu sērija, un kompānija „DHL Express” kā Formulas E dibināšanas partneris ir kļuvusi arī par šo sacensību oficiālo loģistikas nodrošinātāju.

Pirmajā Formulas E čempionāta sezonā ir paredzēti kopumā desmit sacensību posmi. Čempionāta atklāšanas posms 13. septembrī noritēja Ķīnā, tālāk sekos posmi Malaizijā, Urugvajā, Argentīnā, vairāki posmi ASV pilsētās, Monako, Vācijā un Lielbritānijā. Plānots, ka “DHL Express” nodrošinās laicīgu un drošu sacīkšu elektroautomobiļu, rezerves daļu un litija-jonu bateriju piegādāti uz visiem Formulas E čempionāta posmiem.

Sacīkšu elektromobilis ar 270 zirgspēku jaudu

Spark-Renault bolīds “SRT 01E” ir pirmais sacīkšu elektromobilis, kurš izmanto tikai elektroenerģiju, kuru nodrošina 320 kg smaga litija-jonu baterija, spēj attīstīt 270 zirgspēju jaudu. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas, Spark-Renault bolīds paātrinās no 0 līdz 100 km/h 3 sekunžu laikā un tā maksimālais ātrums var sasniegt 225km/h.

Ilze Vītiņa, „DHL Express” pārstāve: „Sekojot tehnoloģiju attīstībai un jaunākajiem inženierzinātnes sasniegumiem, „DHL Express” meklē aizvien jaunas iespējas, kā pilnveidot savu GoGreen vides aizsardzības programmu. Nodrošinot Formulas E čempionāta loģistiku, „DHL Express” piemēros visefektīvākos un dabai draudzīgākos risinājumus CO2 izmešu emisijas samazināšanai.  Jāpiebilst, ka arī klienti Latvijā, izvēloties DHL GoGreen kurjerpasta programmas piedāvātos starptautiskā kurjerpasta pakalpojumus, var ievērojami samazināt oglekļa dioksīda izmešu emisiju atmosfērā.”

“DHL Express” inovāciju eksperti GoGreen vides aizsardzības programmu vērtē kā globālu platformu, kas veicinot ilgtspēju un nākotnes mobilitāti, var piedāvāt efektīvus risinājumus vienai no pasaulē aktuālākajām problēmām – apjomīgajai CO2 izmešu emisijai. “DHL Express” izstrādātie apkārtējai videi draudzīgie principi tiks ievēroti arī organizēto jauno Formulas E čempionātu.

DHL Formulas E videomateriāls ir pieejams portāla Youtube vietnē:

http://www.youtube.com/watch?v=kBoXlrwb9T8

Informācijai:

"DHL Express" ir SIA "DHL Latvia" struktūrvienība, kas ietilpst "Deutsche Post DHL" grupā un ir vadošais loģistikas un starptautiskā kurjerpasta uzņēmums pasaulē. Neskatoties uz vairākkārtēju sūtījumu apjoma pieaugumu, "DHL Express" vienība joprojām nodrošina ātrākos sauszemes sūtījumu un drošākos aviopārvadājumu pakalpojumus, kuru iespējamie maršruti kopumā aptver 220 pasaules valstis un teritorijas ar vairāk nekā 120 000 galamērķiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svētku ieskaņas koncerts SERENĀDES Tukuma TIC
Tukuma novada svētku ieskaņas koncerts tradicionāli norisinās ceturtdienas vakarā Durbes pilī- 18.jūlijā pulksten 19:00 | Skatīt vairāk
Latvija
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 07.07.2024 Bauskas novadā "Mājas Kafejnīcu dienas" Bauskas TIC
Ieplāno savlaicīgi: vasaras garšu piedzīvojums Bauskas novadā jau pavisam drīz – Mājas Kafejnīcu dienas 27. un 28. jūlijā! | Skatīt vairāk
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96212411sec.