Fiskars iepazīstina ar īpaši drošiem un izturīgiem SnowXpertTM automašīnas tīrīšanas darbarīkiem

Auto īpašniekiem nereti sniegs un ledus sagādā papildu problēmas. Lai ziemas sezona atnāktu bez liekām rūpēm, ir svarīgi savlaicīgi sagatavoties, sagādājot nepieciešamos darbarīkus. Pielietojot savas plašās zināšanas kvalitatīvu, ergonomisku un izturīgu darbarīku ražošanā, Fiskars radījis jaunu SnowXpertTM automašīnas rīku klāstu, kurā ietilpst īpaši droša automašīnas logu slotiņa ar skrāpi un viegla automašīnas lāpsta, efektīvai auto attīrīšanu no sniega un ledus. Abi darbarīki ir pieejami stilīgi baltā krāsā ar tradicionāliem oranžiem akcentiem.

Fiskars SnowXpertTM automašīnas logu slotiņa ar skrāpi

Fiskars SnowXpertTM logu slotiņa ar skrāpi, kas aprīkota ar skrāpējumus neradošiem silikona sariem un divkārša asmeņa skrāpi, saudzīgi noņem sniegu un slapjumu. Silikona sari garantē, ka logs netiks saskrāpēts, bet elastīgie skrāpja asmeņi pielāgojas izliektajiem vējstikliem. Eiropas vadošais automašīnu logu ražotājs Saint-Gobain Sekurit apstiprinājis, ka Fiskars SnowXpertTM logu slotiņas ar skrāpi izmantošana ir pilnībā droša un nerada nekādus bojājumus automašīnu logu aizsargslānim.

Novatoriskie abpusējie silikona sari jaunajā Fiskars SnowXpertTM slotiņā ar skrāpi no automašīnu logiem notīra gan sniegu, gan slapjumu, savukārt divkāršā asmeņa skrāpis saudzīgi likvidē ledu no mašīnas stikla, tīrot to abos virzienos. Garais rokturis nodrošina iespēju bez grūtībām aizsniegt vējstikla visus stūrus, bet slotiņas izjaucamā konstrukcija atvieglo tās uzglabāšanu automašīnā. Vēl viena noderīga funkcija ir lāpstiņa ar mīkstu uzgali stiklu tīrītāju nodalījuma tīrīšanai.

Fiskars SnowXpertTM automašīnas lāpsta

Ļoti vieglā, taču izturīgā Fiskars SnowXpertTM automašīnas lāpsta palīdz notīrīt pat stingru un ledainu sniegu. Nerūsējošā tērauda asmens un izturīgā kompozītmateriālu konstrukcija nodrošina trīs reizes ilgāku lāpstas kalpošanas laiku salīdzinājumā ar tradicionālajiem sniega tīrīšanas darbarīkiem. Pateicoties kompaktajam izmēram, šo lāpstu ir vienkārši paņemt līdzi un tā neaizņem daudz vietas automašīnas bagāžniekā.

Fiskars SnowXpertTM darbarīku klāsts ir radīts efektīvai un vieglai sniega tīrīšanai. Šo darbarīku vieglums apvienojumā ar nevainojamu izturību padara tos par ideāli piemērotiem katram dārzam, garāžai un automašīnai. Fiskars SnowXpertTM darbarīku klāsts ir pieejams Latvijā no 2015.gada novembra.

Par Fiskars

Fiskars ir vecākais Somijas uzņēmums, kas 2014.gadā atzīmēja 365.pastāvēšanas gadadienu. Mūsu vēsture aizsākās 17.gadsimtā, kad Somijā tika dibinātas vairākas čugunlietuves. Fiskars dibināts 1649.gadā, un šodien mēs esam viens no vecākajiem biznesiem Rietumu pasaulē. Produkts, kas padarīja Fiskars atpazīstamu visā pasaulē, ir slavenās šķēres ar oranžiem rokturiem, kas pirmo reizi izgatavotas 1967.gadā. Šīs oranžās šķēres revolucionizēja ikdienas griešanas pieredzi, tām esot pirmajām šķērēm pasaulē ar plastmasas rokturiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 08.07.2024 Austeru vakars ar dzīvo mūziku plkst.18:00 Jurmala Golf Club & Hotel
Padari savu vasaru vēl krāšņāku 6. jūlijā būsi sirsnīgi gaidīts Jurmala Golf Club & Hotel nogaršot izsmalcinātas austeres un gardu vīnu dzīvās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 08.07.2024 Pasaules koklētāju nometnes noslēgums Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Pasaules koklētāju nometnes noslēguma koncerts notiks 7. jūlijā plkst. 12.30 pie Valmiermuižas alus darītavas. Tad ikviens aicināts uz sadziedāšanos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20702291sec.