«Renault» atklāj populārā «Clio» jaunāko versiju

Divdesmit sešus gadus pēc pirmā Clio ienākšanas tirgū un 13 miljoniem pārdotu automodeļa vienību visā pasaulē, Renault nāk klajā ar tā jaunāko versiju. Tagad CLIO ir kļuvis vēl pievilcīgāks, pateicoties jaunam gaismu dizainam, priekšējiem LED Pure Vision lukturiem un jauniem stila elementiem tā apdarē. Automodelim pieejams viens no tirgū plašākajiem dzinēju klāstiem.

Dizains: Jaunais CLIO saglabā tam raksturīgās iezīmes

Ceturtās paaudzes Clio bija pirmais Renault modelis, kas tika veidots atbilstoši jaunajai Renault vizuālajai identitātei, kas tika ieviesta 2012.gadā. Ar LED apgaismojumu un C burta formas dienas lukturiem dažās automodeļa versijās arī jaunais CLIO ir jaunā Renault vizuālās identitātes atspoguļojums. Pārmaiņas ir manāmas gan automodeļa priekšējā daļā, īpaši tā režģī, gan aizmugurējā daļā, kas tika pārveidota, lai nodrošinātu lielāku stabilitāti. Ir pieejamas četras jaunas virsbūves krāsas (Intensīvi sarkana (Intense Red), Titāna pelēka (Titanium Grey), Perlamutra balta (Pearlescent White) un Dzelzs zila (Iron Blue)), virkne jaunu riteņu un to apdares veidu, kā arī plašas iespējas dažādiem individuāliem pielāgojumiem. Jaunā CLIO apdarē ir izmantoti materiāli, kas iepriekš tikuši rezervēti Renault augstākās klases modeļiem. Visi tapsējumi ir jauni, turklāt īpaša uzmanība ir tikusi pievērsta graudainās apdares taustāmai, kā arī vizuālai kvalitātei. Automodeli rotā izsmalcinātas krāsas un matētas hroma detaļas, kopumā atstājot augstākas auto klases iespaidu. Rezultātā ir radīts patīkams līdzsvars starp pievilcīgu ārējo izskatu un augstas kvalitātes iekšējo apdari.

Vadītprieks, savienojamība un veiklība visām gaumēm

Jaunā CLIO dzinēju klāsts ir papildināts ar spēcīgo, taču ekonomisko 1.5 dCi 110 dīzeļdzinēju savienojumā ar sešu ātrumu manuālo pārnesumkārbu. Tagad ir pieejama arī sešu ātrumu manuālā pārnesumkārba TCE 120 benzīna dzinējam. Rezultātā jaunajam CLIO ir pieejams viens no plašākajiem dzinēju klāstiem tirgū, kopā sasniedzot 11 dzinēja-transmisijas kombinācijas. Rūpējoties par izvēles iespējām, Renault piedāvā jauno CLIO ar trim dažādām multimediju sistēmām: Media NAV Evolution, Renault R-Link Evolution un jauno, gudro R&Go sistēmu, kas ir pieejama visiem aprīkojuma līmeņiem. Jaunais CLIO ir pirmais B-segmenta Renault modelis ar kvalitatīvo Bose skaņas sistēmu. Tikmēr plašais vadītāja palīglīdzekļu klāsts nodrošina vēl lielāku daudzpusību un izveicību. Atkarībā no versijas papildus esošajam parkošanās sensoram aizmugurē jaunais CLIO var tikt aprīkots arī ar priekšējo parkošanās sensoru un atpakaļgaitas kameru. Automodeļa dārgākajās versijās ir pieejams parkošanās palīgrīks Easy Park Assist, kas spēj pilnībā parūpēties par parkošanās manevru izpildi.

Initiale Paris versija

Renault INITIALE PARIS versija piedāvā maksimālu pārvietošanās komfortu ar ekskluzīvu krāsu un materiālu izvēli: metāliska Givré Grey virsbūves krāsa, stūre un pārnesmukārbas pārslēgs ar pilngraudu Nappa ādas apdari, specifiska durvju un mērinstrumentu paneļa apdare, kā arī ieskaujoši ādas sēdekļi melnā vai melbaltā krāsā. Jaunā CLIO INITIALE PARIS versija izceļas ar īpašu standarta aprīkojumu: BOSE® skaņas sistēma, priekšējie LED Pure Vision lukturi un C burta formas LED dienas gaitas lukturi, R-LINK Evolution multimediju sistēma, atpakaļgaitas kamera un parkošanās palīgrīks Easy Park Assist. Ir pieejama izvēle starp diviem dažādiem benzīna dzinējiem (90zs vai 120zs) un diviem dīzeļdzinējiem (90zs vai 110zs) komplektā ar manuālo vai divsajūgu automātisko EDC transmisiju.

Francijā pasūtījumu pieņemšana sāksies šajā vasarā, kamēr pirmie modeļi parādīsies ielās jau šī gada septembrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49057293sec.