Salaspils aicina uz Spoku nakts takām ģimenēm

Salaspils aicina uz Spoku nakts takām ģimenēm

Aicinām uz ģimenēm draudzīgāko Halloween (Halovīna) pasākumu “Spoku nakts takas ģimenēm”, Salaspils Nacionālajā Botāniskajā dārzā!

Biedrība “Mellene” jau trešo gadu aicina ģimenes uz “Spoku nakts takām”, kas 2024. gadā norisināsies 25. un 26. oktobrī, no plkst. 18:00 līdz 22:00, Salaspils Nacionālajā Botāniskajā dārzā. Šis maģiskais pasākums piedāvā ne tikai izklaidi un jautrību, bet arī aizraujošas izziņas iespējas, kas ļaus piedzīvot maskošanās un spokošanās noskaņas visā to krāšņumā un noslēpumainībā.

Pasākuma programma sevī ietvers 3 dažāda līmeņu takas, lai ikviens varētu izvēlēties sev piemērotāko: Jaunākajiem apmeklētājiem būs piemērota Maigi spocīgā pastaigu taka, Baiļu alejā paredzēts vidējas intensitātes piedzīvojums, kas apvienos izklaidi ar izzinošām aktivitātēm par bailēm jeb fobijām, savukārt Melnā taka taps kā izaicinājums drosmīgajiem, kur viņu emocionālo noturību attiecībās ar bailēm pārbaudīs spoku aģentūra "Jampadracis BB" ar saviem biedējošajiem pārsteigumiem. (Šī taka būs paredzēta apmeklētājiem no 7 gadu vecuma.)

Abu vakaru programmā ieplānots arī Gaismas šovs ar divu viesmākslinieku priekšnesumiem katru stundu, 8 radošo aktivitāšu punkti, kur apmeklētāji varēs krāt zīmogus un piedalīties izlozē, Baiso našķu tirdziņš, kur daudzveidīgo piedāvājumu gādās vietējie mājražotāji, Spocīgo tēju laboratorija, kurā ikviens varēs pagatavot savu burvju tēju (aicinām ņemt līdzi savu krūzīti). Pasākuma centrālajā zonā būs arī ēdināšanas laukums, kurā iestiprināties ar kādu siltu ķirbju krēmzupu, spocīgi gardu burgeri vai mistiski krāšņām saldajām un siltajām vafelēm.

Neiztrūkstošs būs arī Fotostūrītis, kur iemūžināt sevi un ģimeni spocīgā noskaņā. Par vakaru jautrību, saliedētību un humora noti rūpēsies abu vakaru vadītājs – Andris Krauja.

Kā pasākuma īpašie viesi piedalīsies VAS "Latvijas Dzelzceļš" Spoku pietura 25. oktobrī – “Saņem dzīvībai svarīgo un šaušalīgo brīdinājumu no Dzelzceļa spokiem”! Tas būs aicinājums noskatīties animācijas filmu seriālu “Dzelzceļa spoki”, uzzināt, ko droši darīt un ko noteikti nedarīt pie sliedēm, kā arī noskaidrot, vai katrs ir pietiekami vērīgs, lai nenokļūtu šī seriāla nākamajā sezonā.

26. oktobrī “Spoku nakts takās” viesosies “Skursteņslaucītāju brālība”, kas aicinās piedalīties un uzzināt, kā droši apieties ar uguni, un pieskarties skursteņslaucītāja pogai, lai būtu laimīgs!

Lai nomierinātos, relaksētos un atslābinātos no visām spocīgajām izdarībām un baiļu sajūtu rosinātājiem, pasākumā darbosies arī Miera un klusuma zona, kurā labā raganiņa Diāna Tropa piedāvās meditācijas un relaksācijas seansus, kā arī aktivitātes, kas palīdzēs pārvarēt dažādas bailes. Mazajiem apmeklētājiem būs pieejams bērnu aktivitāšu stūrītis.

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā un pasākuma norises dienā:

- Ģimenes biļete (1-2 pieaugušie ar 1-4 bērniem) – 20 EUR (iepriekšpārdošanā) / 25 EUR (pasākuma dienā).

- Individuālā biļete (no 3 gadu vecuma) – 8 EUR (iepriekšpārdošanā) / 10 EUR (pasākuma dienā).

- Bērniem līdz 3 gadu vecumam – ieeja bez maksas.

!Ar Salaspiliešu karti (obligāti jāuzrāda pie ieejas), kā arī Pensionāriem, personām ar invaliditāti, 3+ kartes ģimenēm (atlaides nesummējas) :

-    Ģimenes biļete (1-2 pieaugušie ar 1-4 bērniem) 20 EUR

-    Individuālā biļete (no 3 gadiem) 8 EUR

-    Bērniem līdz 3 gadu vecumam - ieeja brīva

Biļetes pieejamas: https://ticketshop.lv/lv/events/10205

Svarīga informācija:

- Pasākums norisināsies brīvā dabā, tāpēc lūdzam ģērbties atbilstoši laikapstākļiem.

- Lūdzam dzīvniekus atstāt mājās, jo pasākums var būt pārāk biedējošs mūsu četrkājainajiem draugiem, kā arī ievest dzīvniekus Nacionālā botāniskā dārza teritorijā nav atļauts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Bezmaksas objekti – jā, Tu nepārlasīji! Bauskas TIC
Dodies Bauskas novadā uz objektiem, kas pieejami bezmaksas! Dabas takas un parki, vides objekti, māksla, arhitektūra, kulta vietas, pat sala, rātsnams un | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu rudens ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Jelgavas TIC ir sagatavojis skolēnu rudens ceļvedi, kur idejas izzinošai dienas pavadīšanai Jelgavā un Jelgavas novadā atradīs kā klases, tā ģimenes | Skatīt vairāk
HALOVĪNS | Nakts piedzīvojums Tukuma mežos Tukuma TIC
Īpašais Halovīna pārgājiens. Meklēsim vilkačus Tukuma pusē! Jaunas aizraujošas aktivitātes mežā, bet arī iespēju piedzīvot ko nepiedzīvotu | Skatīt vairāk
Leģendu nakts 2024 Alūksnē Alūksnes TIC
Alūksnes Jaunā pils Leģendu nakts 2024 ietvaros aicina apmeklētājus 26. oktobrī no plkst. 16.00 – 20.00 uz pasākumu “Pagātnes stāsti mākslas | Skatīt vairāk
no 4 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30261493sec.