Jūlija nogale Tukuma pusē Smārdes svētku zīmē

Jūlija nogale Tukuma pusē Smārdes svētku zīmē

Jūlija nogale Tukuma novadā būs piepildīta ar prieku, mākslu un mūziku. Smārdes pagasta svētki, Kandavas mākslas plenērs, literatūras cienītāju pasākumi un muzikāli vakari visā novadā sola aizraujošu un daudzveidīgu izklaidi. Pievienojies un izbaudi vasaras vidus noslēgumu kopā ar draugiem un ģimeni!

Smārdes pagasta svētki ar Arstarulsmirus koncertu

Sestdien 27.jūlijā Smārdes pagastam svētki, kuros arī Apgrieztā māja vēlas iepriecināt ar jautrām Foto medībām. Tajās būs iespēja iepazīt Milzkalni un Smārdi no interesantiem skatu punktiem. Fotomedības būs no pulksten 10:00 līdz 17:00 ar startu un finišu stāvlaukumā pie Agrieztās mājas. Būs iespēja tikt pie ķermeņa rotām, kā arī nobaudīt jaunumu - Druvas saldējumu "Gāz kā gribi". Vairāk informācijas www.apgrieztamaja.lv. Adrese: Apgrieztā māja, "Guntiņas", Smārde, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

27.jūlijā no pulksten 12:00 Smārdes pagasta svētki pilnā krāšņumā tiks svinēti Smārdes pamatskolas teritorijā, kur būs vides objektu konkurss, aktivitātes bērniem, dārza svētki, sporta svētki, Pump Truck trases atklāšana, svētku gājiens, vakara koncerts ar reperi Arstarulsmirus un ZAĻUMBALLE ar grupu "Debespuses". Adrese: Smārdes stadions, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Nepalaid garām! Smārdes svētku 2024 ietvaros tiks atklāta arī  PUMP TRUCK trase - 27. jūlijā pulksten 14:00 aiz Smārdes parka "Vēju dārza" jeb "Vēju dārza" jaunajā daļā. Būs gan svinīgas uzrunas, gan superīgi paraugdemonstrējumi, kā arī drošības instruktāža. Adrese: "Vēju dārzs", Smārde, Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Svētki Lamiņos

Svētki būs arī Lamiņos ar nosaukumu "Ziedu smaržās kad viļņojas gaiss". Pulksten 15:00 parkā pie skolas būs apskatāma Elīnas Gusāres gleznu izstāde un Intas Ansones veidotie lielformāta ziedi. Bet pulksten 16:00 Lamiņu baznīcā muzicēs Sanita Lapiņa ar ģimeni. Koncertprogrammu pulksten 17:00 Lamiņos turpinās Kaspars Antess, bet 19:00 būs balle ar Arni Blūmu Blūmani. Ieeja bezmaksas. Adrese: Lamiņi, Pūres pagasts, Tukuma novads.

Māksla un literatūra

No 22. līdz 27. jūlijam Kandavā norisināsies Kandavas mākslas plenērs "Abavas senlejas pļavās". Kandavas Mākslas plenērs ir radošs pasākums, kurā var piedalīties jebkurš interesents - nav jābūt iepriekšējai pieredzei kādā no mākslas izpausmes formām. Reģistrācijas anketas pieejamas, sūtīt ziņu ar vēlmi pieteikties uz e-pastu: romanovska.linda@gmail.com. Sīkāka informācija pa tālruni 26369421 (Linda).

Smārdes pagasta “Zīlītēs” 27. jūlijā pulksten 15:00 apskatei un novērtēšanai būs atvērtas jaunās rakstnieku rezidences durvis. Pēc tam paredzēta došanās uz dzejnieka un ornitologa Jāņa Baltvilka, kam šogad būtu jau 80, paša stādīto mežu turpat pie mājas, kur tiks atklāta atpūtas un meditācijas vieta, kas tapusi ar Tukuma novada konkursa "Darām paši!" atbalstu. Svētkus organizē biedrības "Baltā vilka takas" un "Tukuma Literātu apvienība". Adrese: "Zīlītes", Smārdes pagasts, Tukuma novads.

Mūzika un lustīgi danči

25.jūlijā Kandavas Bruņinieku pilskalnā būs vakars gruzīnu gaumē. Pie klātiem galdiem ar dziesmām un dejām kopā ar gruzīnu draugiem Senaki folkloras ansambli "GOGOLAI". Ieeja bez maksas. Apmeklētājiem lūgums līdzi ņemt savus sēžamos. Adrese: Kandavas bruņinieku pilskalns, Kandava, Tukuma novads.

26. jūlijā Kandavas Mākslas plenēra ietvaros gaidāms koncerts un disko nakts no pulksten 20:00 kafejnīcas "Kandava" terasē, kur uzstāsies Katrīna Dimanta un akordeonists Rolands Zelčs koncertā "Prieks nebeidzams". Ieejas maksa 10 EUR. Pēc koncerta no pulksten 22:00 līdz 03:00 - disko nakts kopā ar DJ Igoru. Ieejas maksa 5 EUR. Biļetes iegādājamas "Biļešu Paradīzes" kasēs vai internetā www.bilesuparadize.lv  un Kandavas kultūras nama kasē. Vairāk informācijas pa tālruni 63182040. Adrese: Kafejnīca "Kandava", Sabiles iela 3, Kandava, Tukuma novads.

Esi gatavs zaļumballei kopā ar grupu “Brekšu Prekši”? Skanēs viss - no trakulīga roka līdz neaizmirstamām balles dziesmām. Ja tieši tas ir tas, ko meklē, tiekamies 27. jūlijā no pulksten 22:00 līdz 2:00 Jaunpils parka estrādē. Ieeja 7,00 EUR. Vairāk informācijas www.jaunpilspils.lv. Adrese: Jaunpils parka estrāde, Jaunpils, Tukuma novads.

Bet 31. jūlijā pulksten 19.00 - Tukku Magi pagalmā Tukumā būs TM Open Stage pasākums, kas norisināsies radošā, pozitīvā un ģimeniskā atmosfērā, bijušajā A.Zēberga iesala fabrikas teritorijā. Ja esi gatavs pats kāpt uz skatuves vai zini kādu, kurš jau ilgu laiku par to sapņo, droši piesakies https://ej.uz/ttq7 . Adrese: Pasta iela 26, Tukums.

Cirks un citi prieki

Engurē 24.jūlijā pulksten 19:00 būs baudāms aizraujošs cirka šovs - laukumā aiz piejūras tirdziņa. Adrese: Engures tirdziņš, Labiešu iela 2, Engure, Engures pagasts, Tukuma novads.

Cirks būs arī Tukuma pilsētā 27.jūlijā pulksten 14:00 un 18:00, kā arī 28.jūlijā pulksten 16:00 un 18:00. Adrese: Baložu iela 15 (pie apļa pretī veikalam “Elvi”), Tukums.

Engures pludmalē nedēļas nogalē norisināsies pludmales regbija kauss 27.jūlijā no pulksten 10:00. Adrese: Engure, Engures pagasts, Tukuma novads.

Svini svētkus Tukuma pusē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.07.2024 - 26.07.2024 Apmeklē mājas kafejnīcas! Aizkraukles novada TIC
Apmeklē mājas kafejnīcas Vidusdaugavā - baudi 23 mājas kafejnīcu piedāvājumu Aizkrauklē, Skrīveros, Jaunjelgavā, Pļaviņās un Koknesē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.07.2024 - 31.07.2024 IV Folkloras festivāls “Lipa kust" Balvu TIC
Ziemeļlatgalē svinēs IV starptautisko festivālu “Lipa Kust” un IX Latgales stāstnieku festivālu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.07.2024 - 28.07.2024 Mājas kafejnīcu dienas tūrisma maršruti! Bauskas TIC
Dodoties uz kādu no Mājas kafejnīcām, ieplāno arī apskates objekta apmeklējumu! Apskati praktisku karti! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72973895sec.