Jauns fotokonkurss: Tava Zelta rudens vieta Limbažu novadā

Jauns fotokonkurss: Tava Zelta rudens vieta Limbažu novadā

Limbažu novads šoruden uzplaukst īpašā krāsu gammā, un mēs aicinām ikvienu iedzīvotāju un novada viesi iemūžināt šīs burvīgās ainavas, piedaloties fotokonkursā "Tava Zelta rudens vieta Limbažu novadā". Mēs vēlamies uzzināt, kuras ir Tavas mīļākās vietas šajā skaistajā gadalaikā, un dalīties ar to rudens burvību, ko Tu redzi savām acīm.

Konkursa dalībnieki tiek aicināti iesūtīt fotogrāfijas, kurās attēlotas Limbažu novada vietas rudenīgā noskaņā. Papildus fotogrāfijām lūdzam dalīties arī ar savu stāstu – kāpēc tieši šī vieta ir īpaša un ko tā nozīmē tieši Tev. Varbūt tā ir klusa dabas taka, krāšņi lapu koki vai mīļākā pastaigu vieta?

Kā piedalīties konkursā?

1.    Uzņem fotogrāfiju savā mīļākajā rudens vietā Limbažu novadā.

2.    Līdz 11. oktobrim sūti savu fotogrāfiju uz e-pastu visitlimbazi@limbazunovads.lv, norādot, kur tā uzņemta, un pievieno īsu aprakstu par vietas īpašo nozīmi.

3.    No 14. oktobra līdz 18. oktobrim iesniegtās fotogrāfijas tiks publicētas, un ikvienam būs iespēja piešķirt emocijas un balsot par skaistākajām rudens ainavām.

4.    19. oktobrī paziņosim, kura fotogrāfija ar visvairāk emocijām saņems īpašu rudenīgu balvu.

Šis konkurss ir lieliska iespēja dalīties ar savu redzējumu par Limbažu novada dabas skaistumu un iedvesmot citus izbaudīt rudens pastaigas šajā burvīgajā laikā. Izmanto šo iespēju, lai parādītu savas īpašās vietas un piedalītos mūsu kopējā rudens piedzīvojumā.

Aicinām iesūtīt krāsainas fotogrāfijas ar minimālu apstrādi. Piedaloties konkursā, Tu piekrīti, ka iesniegtās fotogrāfijas var tikt pārpublicētas.

Ar nepacietību gaidām Jūsu fotogrāfijas un rudens stāstus!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 30.09.2024 Miķeļdiena Tukuma tirgū Tukuma TIC
Apjumību laiks, Rudenāji, Miķeļdiena - prieks par novākto, bagātīgo ražu. Andelei labvēlīgu gaisotni nodrošinās burvīgais ansamblis ZIŅĢES | Skatīt vairāk
Latvija
Brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM" Cēsu TIC
Ieskaties jaunajā Cēsu novada brīvdienu ceļvedī un iedvesmojies neaizmirstamām brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.09.2024 - 28.09.2024 28.septembrī Jelgavā - tūrisma rallijs Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
28. septembrī, Jelgavas TIC organizē ikgadējās auto orientēšanās sacensības komandām “Pasaules tūrisma dienas rallijs 2024”. Piteikšanās pa tel | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.09.2024 - 30.09.2024 NEparasti garšīgais saldējums pie Madonas? Madonas TIC
Turpinām vasaras ziņu seriālu par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām. Šoreiz neparastums ir z/s "Līvi" kazas piena saldējums un citas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50830197sec.