LATVIJA | Bauska

Patrisha un grupa «Olas» uzstāsies Zinību dienas svētkos Bauskas Rātslaukumā

Patrisha un grupa «Olas» uzstāsies Zinību dienas svētkos Bauskas Rātslaukumā

Lai kopīgi iezvanītu pirmās skolas dienas zvanus, 2024. gada 2. septembrī Bauskas novada skolēni un citi interesenti tiek ielūgti uz Zinību dienas svētkiem Bauskas Rātslaukumā. Šogad svētku muzikālo programmu veidos divi koncerti – plkst. 14.00 ar koncertu sanākušos priecēs dziedātāja Patrisha, bet plkst. 15.00 uz svētku skatuves kāps grupa “Olas”.

Pirmās skolas dienas svinības Bauskas Rātslaukumā sāksies jau no plkst. 12.00, kad skolēni varēs nodoties dažādām izklaides iespējām, ko piedāvās izbraukuma atrakciju parks “Activepark”. Apmeklētājiem būs iespēja izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, sacensties drifta kartingu trasē, izbraukt ar mini BMX velosipēdiem, virpuļot orbitronos, izaicināt rodeo bulli un pārbaudīt savu precizitāti loka šaušanā. Atrakcijas Bauskas vecpilsētas centrālajā laukumā darbosies līdz pat plkst. 16.00. Pasākuma laikā uz radošu darbošanos gaidīs Bauskas Bērnu un jauniešu centrs, piedāvājot apmeklētājiem piedalīties dažādās radošajās darbnīcās.

Zinību dienas svētkos plkst. 14.00 ar koncertu sanākušos priecēs talantīgā un īpaši jauniešu vidū populārā dziedātāja Patrisha. Māksliniece ir pirmā latviešu dziedātāja, kas ir noslēgusi līgumu ar mūzikas izdevniecību “Universal Music”, iedvesmojot jauniešus, ka ar neatlaidīgu darbu un mērķtiecību savu aizraušanos ir iespējams pārvērst panākumos un sasniegt jaunas virsotnes. Dziedātājas pirmais izdotais singls “Es varu būt tā” ir sasniedzis vairāk nekā 3 miljonu skatījumu vietnē Youtube, savukārt 2023. gada pavasarī kopā ar Fiņķi izdotais singls “Raķešu zinātne” joprojām saglabā pozīcijas starp spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās, turklāt dziesma ir saņēmusi piecas "Zelta Mikrofons 2024" nominācijas un ieguvusi “Zelta Mikrofonu” kā labākā dziesma un labākais videoklips.

Svētku turpinājumā plkst. 15.00 Rātslaukumā uz skatuves kāps hiphop mākslinieki – grupa “Olas”. Šis mūzikas projekts ir lielisks piemērs jauniešu uzņēmībai, radošumam un aktivitātei jau mācību laikā, jo grupa “Olas” aizsākās kā divu universitātes studentu joks, apvienojoties kādreizējiem kursabiedriem Žanim Pavlovskim un Arvim Reikam, un ātri vien pārtapa par spēcīgu pieteikumu uz pašmāju mūzikas skatuves. Šo desmit gadu laikā grupa ir radījusi tādus populārus hitus kā “Priekšnieku nav”, “Prezidents”, “Daudz naudas”, “Nārnija” un daudzus citus.

Ieeja koncertā un dalība atrakcijās ir bez maksas.

Informējam, ka sakarā ar Zinību dienas svinībām Bauskas vecpilsētā 2. septembrī būs noteikti satiksmes ierobežojumi. No plkst. 9.00 līdz plkst. 17.00 Pasta iela būs slēgta posmā no Plūdoņa ielas līdz Rīgas ielai, bet Rīgas iela būs slēgta posmā no Pasta ielas līdz Kalna ielai, kā arī šajā laikā tiks slēgta autostāvvieta pie Rātslaukuma. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Vēršam uzmanību, ka pasākuma apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un publicitātes materiālos nākotnē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.08.2024 - 07.09.2024 Kazdangas parka svētki Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Par neatņemamu rudens pirmā mēneša daļu ir kļuvuši Kazdangas parka svētki, kas 7. septembrī gaidīs viesus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.08.2024 - 04.09.2024 Šīs sezonas pēdējā tikšanās TM Open Stage  Tukuma TIC
Šīs sezonas pēdējā tikšanās TM Open Stage ciklā 4.septembrī pulksten 19:00. ​ TM Open Stage - atvērtā skatuve ikvienam | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.08.2024 - 08.09.2024 gleznotāju plenērs | Ragaciema "Skadiņos" Tukuma TIC
8.septembrī no pulksten 15:00 Ragaciema "Skadiņos" notiks starptautisks gleznotāju plenērs "Zvejnieku ciemu noskaņas". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.09.2024 - 07.09.2024 Labdarības pasākumu "Suns un Lubāns"  Madonas TIC
7. septembrī labdarības pasākumā "Suns un Lubāns", suņi ar savām ģimenēm aicināti uz kopējām aktivitātēm, lai atbalstītu dzīvnieku patversmi | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.93527293sec.