LATVIJA | Bauska

«Hesburger» restorāns Bauskā atzīts par sezonas labāko uzņēmuma restorānu

«Hesburger» restorāns Bauskā atzīts par sezonas labāko uzņēmuma restorānu

Somijas un Baltijas lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, veicot Latvijas restorānu darbības novērtējumu, par sezonas labāko atzinusi restorānu Bauskā, kas šo titulu iegūst jau trešo reizi. Kā stāsta Ieva Salmela, “Hesburger” starptautiskās attīstības un mārketinga direktore, jau gadiem ilgi šis izvērtējums ir būtisks pamats mērķtiecīgai tīkla restorānu attīstībai.

Katru gadu “Hesburger” veic Latvijas tīkla restorānu darbības novērtējumu pēc dažādiem kvalitatīvajiem rādītājiem kā, piemēram, darba efektivitāte, klientu apkalpošanas kvalitāte, un Bauskas restorāns Pionieru ielā 2 šogad ir ieguvis visaugstāko vērtējumu. Kopumā titulam tika izvirzīti četri labākie restorāni katrā reģionā – “Hesburger” restorāni Rēzeknē, Bauskā, Jelgavā (Katoļu ielā 4) un Rīgā (Skanstes ielā 7).

Turpina Ieva Salmela, „Hesburger” starptautiskās attīstības un mārketinga direktore: “Mēs tiecamies nodrošināt augstākā līmeņa apkalpošanu un kvalitāti visos mūsu restorānos, un šie vērtējumi palīdz mums identificēt gan stiprās puses, gan jomas, kur nepieciešami uzlabojumi. Tas ir ne tikai tituls, bet arī motivācija visiem mūsu restorāniem turpināt pilnveidot savu darbu un sniegt labāko pieredzi mūsu apmeklētājiem, tā nodrošinot nemitīgu mūsu tīkla izaugsmi.”

“Savu 14 darbības gadu laikā Bauskas restorāns ir spējis izcīnīt šo titulu jau trešo reizi, un tas ir apliecinājums mūsu komandas centībai un klientu uzticībai, kas ir mūsu galvenais virzītājspēks un darba novērtējums. Šie sasniegumi ir arī rezultāts mūsu komandas saliedētībai un mērķtiecīgajam darbam. Kā vadītāja es strādāju ar lielu aizrautību, to pamana un novērtē arī kolēģi, kas ļauj mūsu kolektīvam kopā sasniegt labus rezultātus. Ne velti “Hesburger” restorāns Bauskā ir kļuvis par iecienītu maltīšu vietu vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem, kuri novērtē ātras apkalpošanas kvalitāti un ģimenisku atmosfēru,” stāsta „Hesburger” Bauskas restorāna vadītāja Sanita Ozoliņa.

Tāpat ikgadējā novērtējumā tika nominēts arī labākais starptautiskais “Hesburger” reģionālais vadītājs, un šajā sezonā starp 18 kolēģiem visās valstīs, izņemot Somiju, par labāko atzīta Marta Gulbe no Latvijas.

“Šī atzinība ir svarīga visam “Hesburger” kolektīvam Latvijā. Man ir liels gandarījums, ka mēs varam būt piemērs augsta līmeņa pārvaldībai un klientu apkalpošanai. Tādēļ ceru, ka kolēģi citās valstīs varēs iedvesmoties no mūsu sasniegumiem, jo pieredzes apmaiņa ir viens no izaugsmes stūrakmeņiem. Būt izvirzītai starp 18 kolēģiem no dažādām valstīm – tā ir liela uzticēšanās, kas stiprina manu apņemšanos turpināt strādāt šajā uzņēmumā, sasniedzot arvien jaunas virsotnes,” atzīst „Hesburger” reģionālā vadītāja Marta Gulbe.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.09.2024 - 23.09.2024 Īpaša dāvana labsajūtai! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru* superior svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Vitalitāte". Zvaniet +371 20 605 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Apskati dabas vērtības Bauskas novadā Bauskas TIC
Apskati dabas vērtības – bezmaksas dabas takas un ģeovietas, vēsturiskus parkus un godalgotus daiļdārzus, iegādājies stādus dārzniecībās un | Skatīt vairāk
Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk
Raimonda Paula un Guntara Rača koncerts Tukuma TIC
Īpaši ģimenēm un mūsu mazajiem skatītājiem 6.oktobrī pulksten 14:00 piedāvājam apmeklēt Raimonda Paula un Guntara Rača jauno dziesmu programmu | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86176395sec.