LATVIJA | Jelgava

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz gardēžu pastaigu

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz gardēžu pastaigu

2024. gada 31. augustā Jelgavā norisināsies 24. Piena, maizes un medus svētki. Pasākuma ietvaros Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) interesentus aicina uz gardēžu pastaigu gida pavadībā. Pastaiga sāksies pulksten 12, interesentiem nepieciešams iepriekš pieteikties.

Gardēžu pastaigas laikā dalībniekiem būs iespēja iegriezties Jelgavas kafejnīcās un konditorejās, lai iepazītu pilsētu ne tikai klausoties stāstus par svarīgiem notikumiem un apskatot ievērojamas ēkas, bet arī nobaudot īpašus gardumus, kas tapuši tepat Jelgavā. Aktivitāte sāksies pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, no kurienes ekskursanti pāri gājēju tiltam “Mītava” dosies uz Pasta salu un viesosies mājīgajā tējas namiņā “Silva”, kas ir pilsētnieku iemīļota vieta gan vasaras, gan ziemas laikā. Šeit būs iespēja uzzināt par apmeklētāju iecienītāko sortimentu, kafejnīcas piedāvājumu, kā arī nobaudīt kādu gardumu.  Pēc tējas namiņa apmeklējuma, pastaiga turpināsies pa Lielo ielu, lai iegrieztos jaunajā, šopavasar atvērtajā konditorejā "pâte bakery", kas vilina ar svaigi ceptiem, dažādu veidu kruasāniem, gardām kūkām un gaisīgām ruletēm. Aktivitātes dalībnieki varēs izjust jaunās konditorejas maģiju, kas jelgavnieku un pilsētas viesu vidū ir iekarojusi instagramīgākās pilsētas kafejnīcas titulu.

Pastaiga turpināsies pa Mātera ielu uz konditorejas studiju "Tarte" – pilsētas izsmalcinātāko un radošāko konditoreju, kur top gardas marmelādes, šokolāde, kūkas, deserti un dažāda veida saldējumi. Kāda paruna vēsta, ka mīlestība iet caur vēderu. Gardēžu pastaiga, apmeklējot pilsētas gardākos stūrīšu un cienājoties ar vietējiem saldumiem, noteikti sniegs iespēju iepazīt Jelgavu no jauna un iemīlēt to vēl vairāk.

Dalības maksa pieaugušajiem 20 eiro, bērniem līdz 18 gadu vecumam – 15 eiro. Aicinām savlaicīgi pieteikt dalību pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Pasākuma laikā tiks veikta foto/video uzņemšana pasākumu publicitātes un sabiedrības informēšanas nolūkos, veidojot un atspoguļojot darba procesu, līdzekļu izlietojumu un nodrošinot informācijas pēctecību nākamajām paaudzēm un kultūras attīstību un kultūras mantojuma saglabāšanu. Papildus informācija par personu datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā, t.sk.datu subjekta tiesību uzskaitījums, pieejams tīmekļa vietnē: https://www.jelgava.lv/pasvaldiba-par-pasvaldibu-datu-aizsardziba/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.07.2024 - 10.08.2024 Vasaras festivāls Bauska TASTE 2024 Bauskas TIC
Vasaras vērienīgākais notikums Bauskā – mūzikas festivāls “Bauska TASTE 2024” | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.08.2024 - 10.08.2024 JAUNPILS PAGASTA SVĒTKI Tukuma TIC
Jaunpils pagasta svētki viduslaiku noskaņās ‘’Caur laiku laikiem’’ notiks 10.augustā un tiks svinēti ar plašu svētku programmu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.07.2024 - 10.08.2024 IGO Cepļa koncerti augustā! Bauskas TIC
Ielīkojies, kādi koncerti baudāmi Igo Mūzikas un mākslas Centrā CEPLIS augusta mēnesī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.08.2024 - 11.08.2024 Mājas kaf.dienas - Garšas Abavas lokos Tukuma TIC
10. un 11.augustā Mājas kafejnīcas "Garšas Abavas lokos". Mājas kafejnīcu ēdienkartes var lejupielādēt te: https://www.kandavaspartneriba | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06967092sec.