LATVIJA | Jelgava

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz rudenīgu velobraucienu

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina uz rudenīgu velobraucienu

2024. gada 5. oktobrī pulksten 10 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina piedalīties velobraucienā “Pretī rudenim!” gides Zanes Gravas pavadībā, lai aktīvi atzīmētu rudens atnākšanu. Velobrauciena sākuma un beigu punkts – pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa.

Velobrauciena maršruts vedīs pa Jelgavu un Jelgavas novadu. Kopā veicamā distance ir aptuveni 35 kilometrus gara. Aktivitātes dalībnieki varēs iepazīt Jelgavas un apkārtnes ainaviskās un kultūrvēsturiskās vietas. Maršruta posmi plānoti gan pa asfaltētiem ceļiem, gan pa grants seguma ceļiem. Velobrauciena laikā plānotas pieturvietas Ozolniekos, pie Teteles jeb Tetelmindes tornīša un pie Langervaldes meža.

Dalība velobraucienā paredzēta tikai ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv. Dalības maksa ir 4 eiro, bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas. Aktivitātes dalībnieki aicināti paņemt līdzi pudeli ar dzeramo ūdeni un kādu uzkodu. JRTC atgādina, ka atrodoties uz ceļa un kustībā, obligāti jāievēro ceļu satiksmes noteikumi, tostarp bērniem un jauniešiem līdz 16 gadu vecumam obligāti jālieto aizsargķivere un to drošības nolūkā aicināti lietot arī pārējie brauciena dalībnieki.

Pasākuma laikā tiks veikta foto/video uzņemšana pasākumu publicitātes un sabiedrības informēšanas nolūkos, veidojot un atspoguļojot darba procesu, līdzekļu izlietojumu un nodrošinot informācijas pēctecību nākamajām paaudzēm un kultūras attīstību un kultūras mantojuma saglabāšanu. Papildus informācija par personu datu apstrādi Jelgavas valstspilsētas pašvaldībā, t.sk.datu subjekta tiesību uzskaitījums, pieejams tīmekļa vietnē: https://www.jelgava.lv/pasvaldiba-par-pasvaldibu-datu-aizsardziba/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.09.2024 - 29.09.2024 Gadatirgus Jaunpilī.  Tukuma TIC
aunpils pils laukums skanēs 29.septembrī, kad kā ierasts notiks krāšņs un jestrs rudens MIĶEĻDIENAS GADATIRGUS. | Skatīt vairāk
Latvija
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.09.2024 - 30.09.2024 Esi izbraucis ar Abavline?  Tukuma TIC
Zviedru Cepure ir atpūtas bāze gleznainajā Abavas senlejā. Abavline ir trosu nobrauciens 200 m garumā. | Skatīt vairāk
Velobrauciens “Pretī rudenim!” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
5.oktobrī 10:00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties velobraucienā “Pretī rudenim!” gides Zanes Gravas pavadībā. Pieteikšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13594317sec.