LATVIJA | Dienvidkurzeme

Tūrisma festivāls «BĀRTAS RUDENS 2024» jau klāt

Tūrisma festivāls «BĀRTAS RUDENS 2024» jau klāt

Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs aicina visus dabas un piedzīvojumu cienītājus uz tūrisma festivālu “BĀRTAS RUDENS 2024”, kas tradicionāli norisināsies Bārtas pagasta atpūtas bāzē “ODS”. Festivāla ietvaros dalībnieki dosies pa Bārtas upi, baudot tās ainaviskos krastus un meža takas, rudens skaistumu un aktīvi pavadot laiku ar ģimeni vai draugiem. Pasākums piedāvā plašu aktivitāšu klāstu, kas piemērotas visām vecuma grupām un interesēm.

Festivāla galvenais notikums būs aizraujošs laivošanas piedzīvojums pa Bārtas upi. Vienas dienas nobraucienā dalībnieki pildīs dažādus jautrus un atraktīvus uzdevumus. Tiks rīkotas arī tradicionālās ūdenstūristu sacensības, tostarp ātruma nobraucieni, slaloma distances un komandu sacensības, kas būs interesantas gan sportistiem, gan skatītājiem.

Orientēšanās klubs “DR-Krasts” organizēs orientēšanās sacensības, kas vedīs dalībniekus pa meža takām, brikšņiem, uzkalniem un ielejām, sniedzot aizraujošu pieredzi tiem, kuri mežā jūtas visdrošāk.

Biedrība “Priekules veloklubs” sadarbībā ar Dienvidkurzemes novada pašvaldības Sporta pārvaldi rīkos velo sacensības. Sacensības notiks 14. septembrī un būs noslēdzošais posms Dienvidkurzemes novada MTB čempionātam velokrosā, piedāvājot iespēju piedalīties gan mazajiem, gan gados vecākiem dalībniekiem. Īpaši tiek gaidīti dipdapotāji un tie, kas tikko uzsākuši savas riteņbraucēju gaitas.

Bērniem būs sarūpētas dažādas izklaides iespējas, kurās varēs piedalīties kopā ar vecākiem vai patstāvīgi. Tāpat festivālā varēs iepazīties, degustēt un iegādāties vietējo amatnieku un mājražotāju produkciju.

14. septembra vakarā visi dalībnieki aicināti uz zaļumballi, ko kuplinās grupa “Noslēpums”. Paralēli visām aktivitātēm ūdenī un mežā, uz kopīgu tikšanos aicināti arī Dienvidkurzemes novada mājas kafejnīcu saimnieki, lai dalītos iespaidos un pārdomās.

15. septembrī piedāvājam doties pārgājienā pa Bārtas pagasta meža takām, pārgājienu seriāla “IzPēdo Dienvidkurzemi” ietvaros. Šajā pārgājienā varēs baudīt meža ainavisko daudzveidību, gleznainās takas, stāvos pakalnus un gravas, kas pastaigu pārvērtīs teiksmainā pasakā.

Tūrisma festivālā ir aicināti piedalīties ikviens – laivotāji, supotāji, orientieristi, velobraucēji un aktīvās atpūtas cienītāji. Nāciet un izbaudiet skaisto Bārtas upi rudenī kopā ar mums šajā aizraujošajā pasākumā!

Papildu informācija un pieteikšanās ŠEIT

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Raimonda Paula un Guntara Rača koncerts Tukuma TIC
Īpaši ģimenēm un mūsu mazajiem skatītājiem 6.oktobrī pulksten 14:00 piedāvājam apmeklēt Raimonda Paula un Guntara Rača jauno dziesmu programmu | Skatīt vairāk
Latvija
Rudens ekskursijas skolēniem 2024 Bauskas TIC
Iepazīsti novada plašo piedāvājumu–radošās meistarklases, degustācijas, aktīvās atpūtas izklaides, gan ceļojumu laikā! | Skatīt vairāk
Rudens brīvdienu piedāvājums Madonas pusē Madonas TIC
Izmantojiet šo rudeni, lai atklātu Madonas novada burvību kopā ar saviem mīļajiem un radītu kopīgas atmiņas! | Skatīt vairāk
Esi izbraucis ar Abavline?  Tukuma TIC
Zviedru Cepure ir atpūtas bāze gleznainajā Abavas senlejā. Abavline ir trosu nobrauciens 200 m garumā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82364488sec.