LATVIJA | Dienvidkurzeme

Dienvidkurzeme: Laiks doties pārgājienā!

Dienvidkurzeme: Laiks doties pārgājienā!

Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs aicina uz šī gada astoto pārgājienu seriāla "Izpēdo Dienvidkurzemi" posmu Pāvilostā!

2024. gada 19. oktobrī Dienvidkurzemes novadā notiks astotais šī gada pārgājienu seriāla "Izpēdo Dienvidkurzemi" posms, kurā piedalīsies tie, kam patīk izzināt, iepazīt un doties pārgājienos. Šis seriāls ir izaudzis par iecienītu pasākumu, kas ik sezonu piesaista arvien vairāk dabas un aktīvā dzīvesveida cienītāju.

Pārgājienu seriāls jau ir savā trešajā sezonā, un arī šogad dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja iepazīt vēl neapgūtas un mazāk zināmas Dienvidkurzemes vietas, kas sniedz dziļāku ieskatu novada dabas un kultūras bagātībā. Aicinām ikvienu – gan lielus, gan mazus – pievienoties šim piedzīvojumam un iepazīt Dienvidkurzemes skaistumu, vienlaikus rūpējoties par savu veselību un izbaudot aktīvu atpūtu kopā ar ģimeni un draugiem.

Šoreiz pārgājienu seriāls piestāj Pāvilostā, kur 19. oktobrī notiks 12 km garš pārgājiens. Dalībnieki izstaigās Pāvilostas šarmantās ieliņas un izbaudīs gleznaino Zaļkalna mežu. Maršruts piedāvā unikālu kombināciju – pilsētas vēstures šarmu, dabas mieru un jūras krasta majestātiskumu, kā arī meža noslēpumainos stāstus. Pārgājiens ir pielāgots visiem vecumiem un fiziskajiem sagatavotības līmeņiem.

Pārgājienu vadīs “Izdzīvošanas skolas” instruktors Oskars Špickopfs, kurš dalīsies ar praktiskiem izdzīvošanas padomiem dabā un padarīs šo piedzīvojumu īpaši interesantu un izzinošu. Pēc pārgājiena visi dalībnieki tiks cienāti ar tradicionālo pārgājiena zupu terasē “SUN DAY”.

Ieplāno arī doties pārgājienā ar mums 16. novembrī Nīcas apkārtnē un 14. decembrī Apriņu apkārtnē, kur noslēgsim šī gada sezonu, lai mestos jau jaunajā 4. pārgājienu seriāla sezonā.

Nepalaidiet garām iespēju piedalīties šajā aizraujošajā pārgājienu posmā un iepazīt Pāvilostu no jauna skatu punkta! Plašāka informācija un reģistrācija pieejama mājaslapā https://www.dienvidkurzeme.travel/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.09.2024 - 05.10.2024 Velobrauciens “Pretī rudenim!” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
5.oktobrī 10:00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties velobraucienā “Pretī rudenim!” gides Zanes Gravas pavadībā. Pieteikšanās | Skatīt vairāk
Latvija
"Čikāgas piecīši" Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
Tikai viens koncerts, tikai Tukuma novadā, tikai 13.10.2024 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.10.2024 - 10.10.2024 Izrāde "Lielguļamā gulta" Tukuma TIC
Brīvdienu komēdija svingeru ritmos - Slampē. | Skatīt vairāk
Piedalies īpašajā fotokonkursā! Bauskas TIC
Svinot Bauskas TIC jubileju, 13.09.-18.10. iesūti kādu Bauskas, Iecavas, Rundāles vai Vecumnieku un apkārtnes pastkartes cienīgu objektu vai ainavu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72027016sec.