Travelnews.lv iesaka: Kur doties brīvdienās

Ārkārtas situācijas dēļ daudzi notikumi un pasākumi ir atcelti vai pārcelti uz vēlāku laiku, vai arī no klātienes pārgājuši virtuālajā realitātē. Tādēļ drošākais un veselīgākais veids, kā pavadīt brīvdienas, ir doties pie dabas, izvairoties no cilvēku pūļiem. Tomēr, ja sirds kāro kultūru un mākslu, tad šeit ir daži ieteikumi:

Rīgas Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" pēdējās dienas vēl skatāma izstāde “Mani raksti Latvijai”

Izstādē “Mani raksti Latvijai” apmeklētāji aicināti iepazīt latviešu tautas bagāto mantojumu lietišķās mākslas darinājumos – rakstainos audumos, smalkos adījumos un izšuvumos, pinumos, metālkalumos, ādas izstrādājumos un citos priekšmetos. Izstādē piedalās Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” tautas lietišķās mākslas studija “Rota” un tās draugi no studijām: “Cilnis”, “Gundega”, “Plastika”, “Valdziņš” un “Vasa”. Izstādi iekārtojusi māksliniece Aija Krūmiņa.

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina satikt Ziemassvētku vecīti

Sākot ar pirmo Adventi, katru svētdienu līdz pat 20. decembrim no plkst. 12.00 līdz plkst. 16.00 kultūras pils “Ziemeļblāzma” parka Tējas namiņā, ievērojot valstī noteiktās drošības prasības, bērniem būs iespēja satikt Ziemassvētku vecīti.

Alūksnē Ziemassvētku noskaņu var rast floristu izstādē “Spārni”

Šogad Latvijas Floristu apvienības un Igaunijas Eesti Florist dalībnieku darbi atceļojuši uz skaisto un vienu no ziemīgākajām pilsētām Latvijā- Alūksni. Izstādē aplūkojami 22 floristu darbi no Latvijas un Igaunijas.

Siguldā skatāma unikāla Zviedrijas Fotogrāfijas muzeja izstāde

Sadarbībā ar Zviedrijas vēstniecību Latvijā un ar Zviedrijas institūta finansiālu atbalstu kultūras centrā “Siguldas devons” līdz 10. decembrim aplūkojama Zviedrijā tapuša unikāla lielformāta fotoizstāde ”Ikonas – izstāde par tiesībām būt”. Izstādi veidojis viens no lielākajiem un ietekmīgākajiem fotomuzejiem pasaulē – Zviedrijas Fotogrāfijas muzejs “Fotografiska”, sadarbojoties ar teātri “Glada Hudik”, kurā darbojas arī aktieri ar garīga rakstura traucējumiem.

Galerijā “Žagata” Ventspils amatiermākslinieku izstāde

Līdz pat gada beigām Ventspilī galerijā “Žagata” skatāma Ventspils amatiermākslinieku darbu izstāde. Kopumā izstādē dominanti iezīmējas romantiska rakstura noskaņa - ziedi, dabas ainavas un pilsētas ielu skati dažādos gadalaikos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.56782818sec.