Koknese aicina baudīt svētku noskaņu

Nupat ir sācies pirmais ziemas mēnesis, taču Latvija jau ir ietinusies sniegbaltā segā, atgādinot par gada aukstāko mēnešu burvību un elpu aizraujošo spožumu. Šķiet tik maģiski – sniegpārslas rotājas katru gadu, bet, vienmēr tās ieraugot, mūs pārņem bērnišķīgs, nesavtīgs prieks, liekot noticēt brīnumam. Sapņojot par sniegbaltiem svētkiem un brīnumiem, baudīt svētku noskaņas aicina Koknese.

Laika posmā no 11.decembra līdz 10.janvārim Latvijas Kultūras koledža un Kokneses apvienības pārvalde aicina ikvienu doties neaizmirstamā svētku noskaņu pastaigā “Reiz Koknesē”, kuras ietvaros Kokneses parka teritorijā tiks izvietoti dažādi vides elementi. Pastaigu taka, kura vīsies no Kokneses parka vārtiem līdz Kokneses viduslaiku pilsdrupām, priecēs apmeklētājus ar mirdzumu, prieku un svētku dekorācijām. Pastaigas jāieplāno dienas tumšajā daļā, kā arī aicinām paņemt līdzi kādu karstu dzērienu, saģērbties silti un omulīgi, lai nesteidzīgi varētu baudīt Kokneses parka elpu.

11.decembrī no 12.00 līdz 20.00 karstus dzērienus un ēdienus varēs baudīt Kokneses pagasta Bilstiņos, paipalu saimniecībā “Rīta putni”. “Olalā! Street food” valdīs kulināra un mākslinieciska noskaņa - tiks gatavotas dažādas delikateses, piemēram, šakšuka ar plaucētām paipalas olām, taukšķētas cūku pupas ar cieto sieru un “Caille au vin’’ jeb vīnā sautēta paipala ar dārzeņiem. Šefpavārs Edgars Zaķis ar komandu rūpēsies par karstām oglēm grilā un gardiem ēdieniem traukos, savukārt “Love Garden” iekārtotajā Ziemassvētku namiņā tiks ceptas piparkūkas, norisināsies Ziemassvētku dekoru meistarklase un strādās dāvanu bodīte. Garantētas romantiskas pastaigas un brīnišķīgi skati uz pretējo Pērses krastu, baudot izgaismotās Kokneses viduslaiku pilsdrupas un parku. “Olalā! Street food” darbosies attiecīgi valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem nosacījumiem - “zaļajā” režīmā.

Aicinām apmeklēt Koknesi ģimenes lokā, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus. Noticēsim Ziemassvētku brīnumam un tversim svētku noskaņu kopā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84697318sec.