Lai iedvesmotu neļauties stereotipiem, mūziķis Jānis Uplejs laidis klajā singlu «Sirdspuksti skan skaļāk nekā vārdi»

Latviešu mūziķis Jānis Uplejs 23. februārī izdevis singlu “Sirdspuksti skan skaļāk nekā vārdi”, apvienojot popa un indīroka skaņas ar animētu video, kas vieglā un saistošā veida mudina aizdomāties par nopietnu tēmu – apkārtējo viedokļu un stereotipu iespējamo ietekmi uz ikvienu no mums. Ar dziesmu mūziķis arī atgādina, cik svarīgi katram no mums ir saglabāt savu “es”, neļaujoties apkārtējo cilvēku viedokļu spiedienam. 

“Šī dziesma ir stāsts par spēcīgām emocijām, kas nav izsakāmas vārdos — gan ikdienas rūpēm un satraukumiem, gan sarežģījumiem un stereotipiem, kas ietekmē mūs visus. Mēs ikdienā sastopamies ar cīņu starp mūsu iekšējo balsi un apkārtējo viedokļiem. Diemžēl, nereti šajā cīņā uzvar ārējie apstākļi un citu cilvēku viedokļi, jo tieši ir skaļāki. Jaunais singls ir veltījums iekšējai balsij — sirdspukstiem, kas spēj būt skaļāki nekā vārdi,” stāsta dziesmas autors un izpildītājs Jānis Uplejs. Noklausīties singlu un noskatīties video iespējams ŠEIT.

Projektā “Jannsi”, kā arī ar grupu “Riverfall” Jānis Uplejs iepriekš izdevis singlus un minialbumus. Kā svarīgākās muzikālās ietekmes mūziķis min “Nothing But Thieves”, “Foo Fighters”, kā arī pašmāju grupas “Instrumenti” un “Astro’n’out”.

Ar iepriekšējo singlu “No miera uz mieru” Jānis Uplejs sasniedzis Radio SWH Latvijas jaunās mūzikas radara “Priekšnams” topa pirmo vietu.

Ikdienā Jānis ir grafikas dizainers un darbojas iekļaujošā draudzē. Šī pieredze ir līdzās arī dziesmu rakstīšanas procesā, apskatot tādas tēmas kā radošums, garīgums un pašatklāsme.

Singls “Sirdspuksti skan skaļāk nekā vārdi” no 23. februāra ir piejams Spotify, Deezer, Apple Music un citos mūzikas straumēšanas servisos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46374011sec.