Latvijā darbu uzsāk «Bolt Market» 15 minūšu pārtikas preču piegādes serviss

No 5.10.2021 Latvijā pieejams Bolt Market pārtikas preču piegādes serviss, kurā ātri un ērti var pasūtīt produktus, izmantojot mobilo lietotni Bolt Food. Pirmais Bolt Market preču piegādes centrs ar vairāk nekā 1500 preču sortimentu atvērts Rīgā.

Kopš pagājušās nedēļas Bolt Market darbojas Igaunijā un drīzumā tiks ieviests arī Lietuvā, Centrāleiropas valstīs, Zviedrijā, Portugālē, Horvātijā un Rumānijā.

"Bolt ir vairāk nekā 75 miljoni klientu visā pasaulē un daudzi no tiem ir izrādījuši interesi par pārtikas preču piegādi. Bolt Market sniedz pievienoto vērtību mūsu esošajiem Bolt Food klientiem, nodrošinot iespēju ātri un ērti pasūtīt ikdienai nepieciešamos pārtikas produktus. Savukārt mūsu kurjeriem tā ir papildu iespēja nopelnīt," stāsta Jānis Rimicāns, Bolt Market vadītājs Latvijā.

"Esam izvirzījuši mērķi nodrošināt preču piegādi 15 minūšu laikā. Tā kā tikai tagad sākam veidot šo pakalpojumu un piegādes centru skaits ir neliels, sākotnēji varam garantēt 15 minūšu piegādes izpildes laiku pasūtījumiem, kuriem piegādes adrese ir Rīgas centrā un tā apkārtnē. Tuvāko mēnešu laikā turpināsim paplašināt piegādes centru tīklu, lai Bolt Market būtu pieejams arī citos reģionos," skaidro J. Rimicāns.

Bolt Market šobrīd iespējams izvēlēties un pasūtīt preces no vairāk nekā 1500 liela preču klāsta. Lietotnē preču sortiments tiks pastāvīgi paplašināts – arī lietotāji aicināti izteikt savas vēlmes produkta klāsta pilnveidošanā ar lietotnes starpniecību.

Lai izmantotu Bolt Market pārtikas preču piegādes pakalpojumu, viedtālrunī jābūt ielādētai Bolt Food lietotnei. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas lietotnē tiks norādīta pasūtījuma cena un paredzamais piegādes laiks. Lai samaksātu par pasūtījumu, lietotnē ir jāievada bankas kartes dati.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61441112sec.