Jūrmalā norisināsies lielākā nakts ekspedīcijā bērniem «Nestāsti pasaciņas»

Divas aizraujošas dienas, 2019. gada 9. un 10. augustā, no plkst. 20.00 līdz 23.00 Dzintaru mežaparkā Jūrmalā notiks viens no gada gaidītākajiem pasākumiem – nakts ekspedīcija bērniem "Nestāsti pasaciņas".

Dažādus fantāzijas tēlus parkā iedzīvinās Latvijas mākslinieki. Aizraujošā nakts ceļojuma noslēgumā bērni un vecāki varēs arī izdejoties hiphopa mākslinieka Ozola un muzikālās apvienības "Mazais princis" pavadījumā.Jau sesto gadu Dzintaru mežaparka 13 hektārus plašā teritorija pārvērtīsies par noslēpumainu, pārsteigumiem un piedzīvojumiem bagātu valstību, kur deviņās pasākuma vietās varēs doties un izdzīvot dažādus interesantus notikumus. Nakts ekspedīcija veidota sadarbībā ar māksliniekiem Agnesi Buli, Elizabeti Melbārzdi, Ivaru un Inesi Mailīšiem, Kitiju Roli un scenogrāfi Ingu Bermaku.

"Sapnis par baletu" un "Šausmu filmiņu ierakstu studija"

Ekspedīcijas laikā ikvienam būs iespēja izdzīvot sapni par baletu. Mazie apmeklētāji varēs ielūkoties dejas mākslas – baleta – pasaulē, skatoties priekšnesumu kā meistarklasi, kā arī iemācīties raksturīgos dejas soļus. "Šausmu filmiņu ierakstu studijā" varēs nokļūt patiešām īstā filmēšanas laukumā ar kamerām un kino rekvizītiem. Strādās īsts filmu režisors. Jaunajiem režisoriem būs iespēja piedalīties šausmu filmiņas uzņemšanas procesā un darboties radošajā darbnīcā.

Pirātu sala un lidojošās žirafes

Pie Dzintaru mežaparka skatu torņa atradīsies iespaidīga kuģīšu un laivu parāde, to skaits sasniegs veselu tūkstoti. Kuģīšus īpaši šim pasākumam darinājuši bērni no Jūrmalas un Rīgas. Starp šiem kuģīšiem un laivām būs viens īpašs kuģis, kas noenkurojies pie noslēpumainās pirātu salas. Pirātu kuģi varēs saskatīt no novērošanas stacijas, raugoties tālskatī. Bērniem būs iespēja pašiem būvēt kuģi, pārbaudīt līdzsvara izjūtu, saliekot uz kuģa lielu skaitu mucu, kā arī izmēģināt uz bākas nosēdināt helihopteru. Nakts fantāziju pasaulē piedzīvojumu meklētāji varēs apbrīnot arī lidojošās žirafes vairākus metrus virs zemes aiz noslēpumainā žoga! Katrs savu īpašo žirafīti varēs izgatavot radošajā darbnīcā.

Sarkangalvīte un Vilks un "Spociņu jociņi"

Vai atceries jautājumus, ko Sarkangalvīte uzdeva Vilkam? Nakts ekspedīcijā ikvienam būs iespēja iejusties Sarkangalvītes lomā un aprunāties ar Vilku, uzzināt kāpēc viņam ir tik lielas acis, ausis, deguns un kāpēc viņam ir tik lieli zobi. Atliks vien ielīst paša Vilka vēderā un beidzot uzzināt, kā tad tur izskatās.

Iespaidīgu bungu šovu "Spociņu jociņi" rādīs spoku bungotāju orķestris, kas sastāvēs no 50 bundziniekiem no visas Latvijas, radot iespaidīgu muzikālo enerģijas strāvojumu. Tāpat piedzīvojumu meklētāji varēs darboties bungu meistarklasē.

Ekspedīcijas noslēgumā bērni kopā ar vecākiem varēs izdejoties kārtīgā ballītē Dzintaru mežaparka stāvlaukumā – 9. augustā pirms pusnakts, plkst. 22.00, uzstāsies hiphopa mākslinieks Ozols, bet 10. augusta vakarā plkst. 21.30 mazos piedzīvojumu meklētājus iepriecinās muzikālā apvienība "Mazais princis".

Arī šogad pasākuma laikā darbosies šūpuļdziesmu ierakstu studija, kurā vecāki kopā ar bērniem varēs ierakstīt savas mīļākās šūpuļdziesmas. Jaukākos dziedājumus pēc tam varēs noklausīties Jūrmalas pilsētas mājaslapā. Nakts ekspedīcijas laikā darbosies ar našķu tirdziņš.

Uz nakts ekspedīciju bērni aicināti ierasties pieaugušo pavadībā un ņemt līdzu kabatas lukturīšus.

Parka teritorija ir norobežota, pie izejām bērnu drošības apsvērumu dēļ tiks nodrošināta pašvaldības policijas klātbūtne. Pasākuma laikā mežaparka teritorijā nebūs atļauts braukt ar skrituļslidām, skrituļdēļiem, velosipēdiem un motorizētām iekārtām. Vienlaikus organizatori lūdz pieaugušos neatstāt bērnus bez uzraudzības!

Ieeja uz pasākumiem ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47368789sec.