Ventspilī aicina uz akustisko koncertu «Ejot ar vēju»

2019. gada 10. jūlijā, plkst 21.30 Ventspils Jahtu ostas grila bārā "Jahtu Māja" ar koncertu viesosies ceļojošais mūziķis Reinis (Young) Jaunais, kurš teju izdevis jaunu albumu "Pretpolu vienādības".

Reinis Jaunais ir ceļojošs mūziķis, kurš pagājušā gadā vien sniedzis ap 250 uzstāšanās 16 pasaules valstīs. Bez Eiropas valstīm, mūziķis ar koncertiem ir viesojies arī Jaunzēlandē, Austrālijā un Turcijā. Reinis ir izdevis jau sešus savas oriģinālmūzikas albumus, kā arī piedalījies vairāku citu mūziķu ierakstos. Dziedātājs bieži manāms uz skatuves dažādos festivālos Latvijā un ārpus tās.            

Savas mūziķa gaitas sācis kā ielu muzikants, kā arī spēlēdams pankroka grupās, Reinis Jaunais sāka apceļot dažādas pasaules valstis. Būdams jauns un nepazīstams, sākotnēji viņš izpildīja savu mūziku ielās, bet ar laiku tās nomainīja pret nelielām kafejnīcām, bāriem, koncertzālēm visā Eiropā un arī ārpus tās.                              

Vaicāts, kā īsti Reinis sācis mūziķa ceļu, viņš ir atklāts: "Ar to gan bija interesanti… Viss sākās trīspadsmit gadu vecumā: bijām pāris huligānisku puišu, staigājām apkārt, darījām nelabas lietas, un vienā jaukā dienā, kad nebija, ko darīt, izdomājām: bliežam augšā grupu! Ko spēlēsim? Pankroku, protams! Sākumā spēlēju bungas, vēlāk pārgāju uz ģitāru."                                                                                                                              

Viena no Reiņa sirdslietām ir ceļošana. No astoņpadsmit gadu vecuma aizrāvies ar autostopiem, apbraukājot tuvas un tālas valstis, kā sūklis uzsūcot visus iespējamos mūzikas iespaidus: "Jo tālāk no Eiropas, jo pārsteigumu bija vairāk: lauztie taktsmēri, marokāņu ritmi – neaprakstāmi! Reiz dzirdēju arī to, kā maors dzied latviešu tautasdziesmu…"   

Nu jau krietnu laiku Reiņa ceļojumi iet rokrokā ar koncertēšanu, bet stopēšanai likts punkts: pietrūkstot komforta. Taču tieši ceļojot tiek atrasti arī daudzi domubiedri, kas palīdz īstenot visdažādākās radošās ieceres. Pats mūziķis saka: "Mūzika ir mana kaislība, un es vienmēr jūtos neticami laimīgs uzstāties jebkurai auditorijai, nav svarīgi, vai tā ir viena persona nelielā kafejnīcā vai pilna koncertzāle."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73395395sec.