Ventspilī vērtē labākos pilsētas foto attēlus

2019. gada 1.oktobrī Teātra namā "Jūras vārti" notika Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra rīkotā fotokonkursa izvērtēšanas komisijas sēde, kuras laikā tika noskaidroti šā gada fotokonkursa 40 labākie fotoattēlu darbi, kā arī trīs labākie laureāti gan reklāmas, gan mākslas nominācijās.

Atsaucoties aicinājumam, šogad fotokonkursā piedalījās 22 autoru 309 fotoattēlu darbi. Ventspils skaistākos skatus visa gada garumā iemūžinājuši ne tikai fotogrāfi no Ventspils, bet arī no Rīgas un Rognanas pilsētas Norvēģijā.

Šogad vērtēšanas komisijai pievienojās neatkarīgā eksperte - fotogrāfe Linda Ofēlija Rutule. Vērtēšana notika vairākās kārtās, nobeigumā atstājot visgrūtākā lēmuma pieņemšanu – nomināciju Reklāmas un Mākslas foto laureātu noskaidrošanu.

Ik gadu fotokonkursa mērķis ir veikt kvalitatīvi veiksmīgu un orģinālu fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2020. gada tūrisma izdevumu sagatavošanai un Ventspils mārketinga vajadzībām. Viens no lielākajiem izaicinājumiem fotogrāfiem šogad bija jaunās, teju atvērtās koncertzāles "Latvija" un Lielā laukuma kompozīcijas ietveršana vienā kadrā, jaunās strūklakas "Lietussargs" un uzstādītās Latvijas kontūras zīmes veiksmīga attēlošana foto. Liela daļa fotogrāfu iemīļota fotografēšanas vieta visa gada garumā bijusi Dienvidu mola skats no dažādiem rakursiem un dažādos laikapstākļos – jūras varenums vilina gan saulrietā, gan stiprās vēja brāzmās.

No 4. oktobra, plkst. 12 līdz 18. oktobra, plkst. 16, ventspilnieki savu simpātiju no labākajiem 40 fotoattēlu darbiem, varēs noteikt balsojumā portālā ventspils.lv sadaļā LIELĀ APTAUJA, bet pēc skatītāju balsojuma, 5. novembrī, plkst. 18 Teātra namā "Jūras vārti" notiks 40 labāko darbu izstādes atklāšana un laureātu apbalvošana.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76536512sec.