«Bērnu rallija KURZEME 2011» sacensības Ventspils Piedzīvojumu parkā

Svētdien, 14. augustā, jau astoto gadu “Mārketinga Projektu aģentūra Fortius” un “Ceļu satiksmes drošības direkcija” rīko „Bērnu ralliju KURZEME 2011”, lai ieinteresētu bērnus un jauniešus drošai braukšanai uz ielas.

„Bērnu rallijs KURZEME 2011” Ventspils atlases kārtas starts tiks dots 14. augustā plkst. 13:00 Ventspils Piedzīvojumu parkā. Atlases kārtas uzvarētāju paziņošana un apbalvošana notiks tūlīt pēc sacensībām.

Pieteikšanās sacensībām notiek sacensību norises vietā, pusstundu pirms pirmā dalībnieka starta, t.i., plkst. 12:30. Maksimālais dalībnieku skaits atlases kārtā tiek ierobežots līdz 100 dalībniekiem. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Uz sacensībām “Bērnu rallijs KURZEME 2011” Kurzemes pilsētās – Liepājā, Saldū, Kuldīgā, Ventspilī un Talsos - aicināti bērni un jaunieši vecumā no 6 līdz 14 gadiem. Dalībnieki varēs pārbaudīt savas spējas , un sacensties ar saviem vienaudžiem, atbildot uz jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem un drošas braukšanas principiem, kā arī ,veicot velosipēdu un radiovadāmo modeļu veiklības trasi. Inventāru nodrošinās pasākuma organizators, bet, ja savs ritenis ir mīļāks, tad droši var startēt arī ar to, ja vien tas ir pareizi aprīkots. Drīkst iemantot arī savu ķiveri.

Sacensības notiek trīs vecumu grupās – 6 līdz 7 gadi (A), 8 – 10 gadi (B) un 11 – 14 gadi (C).Trīs veiksmīgākie no katras vecuma grupas dalībniekiem no katras atlases kārtas tiks aicināti uz superfinālu, kas 28. augustā notiks Liepājā.

Pasākumā piedalīsies “Sarkanā krusta” komitejas jaunieši, kas rādīs paraugdemonstrējumus, un bērniem saprotamā veidā mācīs sniegt pirmo palīdzību.

Atšķirībā no autorallija, kad ātrumposms jāveic pēc iespējas ātrāk, “Bērnu rallijā” svarīgākais ir būt precīzam. Jo vairāk šķēršļu tiks pareizi apbraukti, jo vairāk punktu katrs sacensības dalībnieks saņems. Kā zināms, liela daļa avāriju uz ielām notiek tieši pārāk lielā ātruma dēļ, tāpēc sacensību mērķis ir nākotnes autovadītājus ieaudzināt citus ceļu kultūras principus. Uzvarētājs būs tas, kuram visvairāk punktu.

“Bērnu rallija Kurzeme 2011” organizatori ir “Mārketinga Projektu aģentūra Fortius”, sadarbībā ar “Ceļu Satiksmes un Drošības Direkciju”. Sacensības apdrošina “Ergo”. Organizatori sola, ka pie balvām tiks ikviens dalībnieks, kā arī gaidāmi dažādi pārsteigumi.

Superfināls – Liepājā, 2011.gada 28. augustā, plkst. 12.00 K. Zāles laukumā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 26.05.2024 Tukuma novada kauss BMX 2024 Tukuma TIC
25. un 26. maijā PIRMO reizi Tukuma BMX trasē norisināsies vērienīgas BMX sacensības. Latvijas BMX sportisti kā arī ārvalstu viesi pārbaudīs savus | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 26.05.2024 Satiksimies Jelgavā! Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 24. līdz 26.maijam ar bagātīgu svētku programmu svinēsim Jelgavas 759. dzimšanas dienu! | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47512817sec.