1. septembra Saldējuma kokteilis Piedzīvojumu parkā

Neticami ātri, īpaši skolniekiem, ir pagājušas vasaras brīvdienas. Bet bēdām nav pamata, jo klāt ir mācību gads. Satiekoties ar ilgi neredzētajiem klases un skolas biedriem, gaidāmi daudz jaunu piedzīvojumu un notikumu. Viens no patīkamajiem notikumiem - Saldējuma kokteilis visiem Ventspils Piedzīvojumu parkā!

Sācies jaunais, dažiem tikai pirmais mācību gads. Ar Ventspils domes finansiālu atbalstu, šim notikumam un bērniem par prieku ceturtdien, 1. septembrī plkst. 13:00 Ventspils Piedzīvojumu parkā taps milzīgs saldējuma kokteilis. Uz skatuves tiks novietos 150L ietilpīgs maisītājs, un ar Ventspils atpūtas un izklaides centra „Klondaika” bārmeņu palīdzību taps visgaršīgākais, vissaldākais un vislielākais saldējuma kokteilis. Jau otro gadu kā tradīcijapasākuma apmeklētāji varēs nobaudīt bez maksas.

Pasākumu vadīs un kā īpašais viesis uzstāsies mūziķis Kārlis Būmeisters jeb Kaža, kurš izpildīs savas populārākās dziesmas. Uzstāsies Ventspils popstudija „Jūras akmentiņi”, vadītājas Lūcija Boitmane un Inga Pašāne. Vēl par muzikālo noformēju rūpēsies DJ Lācis (Ventspils).

Ar trikiem izklaidēs ne tikai bārmeņi, bet arī atraktīvi jaunieši ar ekstrēmiem paraugdemonstrējumiem uz AIR BAG jeb gaisa spilvena.

Pasākuma finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome;

Atbalsta Olimpiskais centrs „Ventspils”, Ventspils Piedzīvojumu parks, A/S „Druvas pārtika”, veikalu tīkls „TOP”, Ventspils izklaides un atpūtas centrs „Klondaika”.

Kokteiļa pagatavošana būs aizraujošs un svinīgs notikums par godu pirmajai skolas dienai! Uz tikšanos Ventspils Piedzīvojumu parkā 1. septembrī!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Latvija
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 19.05.2024 27. Gaujas plostnieku svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
17. un 18.maijā aicinām uz Gaujas plostnieku svētkiem, kas šogad norisināsies 27. reizi ar skaistu nosaukumu “Šūpo, Gauja, pāri krācēm | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Tukuma novadā Tukuma TIC
Eiropas Muzeju nakts ietvaros arī Tukuma pusē aicinām baudīt izstādes, muzikālus priekšnesumus, kā arī arī gūt jaunus atklājumus, darbojoties | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55975604sec.