Apbalvos labākos Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus

Trešdien, 2013. gada 9.janvārī, pulksten 17:00, Ventspils Livonijas ordeņu pilī notiks apvienotais konkursu "Labākais izmitināšanas uzņēmums Ventspilī 2012" un "Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2012"  noslēguma pasākums.

Pasākumu dalībniekus sveiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kā arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks un Tūrisma komisijas vadītājs Didzis Ošenieks. Pasākumā aicināti piedalīties visu Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu īpašnieki.

Konkursu "Labākais izmitināšanas uzņēmums Ventspilī 2012" pašvaldība organizē jau septīto gadu, lai varētu izvērtētu izmitināšanas uzņēmumu attīstību pilsētā, veicinātu to darbības kvalitātes uzlabošanu. Naktsmītnes, kas piedalās konkursā savu saimniecisko darbību veic Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā un ir reģistrētas Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra datu bāzē.

Konkursa dalībnieku vērtēšana notika piecās grupās: viesnīcas, viesu nami, brīvdienu mājas, naktsmītnes privātmājās un hosteļi (jauniešu mītnes). Naktsmītņu izvērtēšanu veica 3 neatkarīgu ekspertu komisija. Eksperti izmitināšanas uzņēmumus apmeklēja klātienē, kā arī veica pārbaudes sazināšanos pa oficiālo telefonu un e-pastu.

Konkursu "Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2012" pašvaldība organizē, lai veicinātu augstas kvalitātes ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, kā arī, lai popularizētu labākos Ventspils pilsētas ēdināšanas uzņēmumus.

Konkurss "Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2012" norisinājās divās kārtās – pirmā kārta no 3. jūlija līdz 10. augustam un otrā kārta no 14. augusta līdz 21. oktobrim. Vērtēšanu veica Ventspils pilsētas domes pieaicinātie neatkarīgie eksperti.

Ēdināšanas uzņēmumi tradicionāli tika vērtēti trīs grupās: restorāni / krogi; kafejnīcas; ātrās ēdināšanas uzņēmumi. Pēc pirmās kārtas noslēgšanās tika rīkota aptauja portālā www.ventspils.lv, kurā ikviens varēja izteikt savu vērtējumu par ēdināšanas uzņēmumiem.

Pasākuma noslēgumā paredzētas konkursa dalībnieku un ekspertu diskusijas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.visitventspils.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46465993sec.