Ventspilī notiks Latvijas 4. nūjošanas festivāls

Jau ceturto gadu pēc kārtas 24. augustā Ventspilī norisināsies Latvijas nūjošanas festivāls, kas ik gadu pulcē vairākus simtus dažāda vecuma dalībnieku. Šogad, tāpat kā iepriekš, starts nūjošanai tiks dots Ventspils Piedzīvojumu parkā pulksten 12.00, un nūjotāji pēc izvēles varēs veikt 5,3 km vai 10,6 km distances. 

Visi interesenti, kur nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā, ir aicināti pieteikt savu dalību festivāla mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv sadaļā "Reģistrēšanās" vai arī zvanīt Aigaram Matisonam (tel. 29217674) un aizpildīt klātienes reģistrācijas formu. Nūjot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā – piesaki festivālam sava kolektīva komandu.  Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Nūjošana festivālā notiks ar laika mērīšanu, rezultāti tiks fiksēti ar Champion Chip laika kontroles sistēmām. Pasākuma laikā darbosies sporta inventāra tirdziņš, notiks nūjošanas tehnikas apguve, bet pēc sacensībām dalībniekus spēcināsim ar cienastu.

Savukārt Nūjo.lv komanda dalībniekus aicina Latvijas 4. nūjošanas festivālā Ventspilī tērpties 80to gadu stila sporta tērpos. 80to gadu stilā tērptie nūjotāji Ventspils nūjošanas festivālā tiks aicināti uz  tērpu parādi, lai citiem demostrētu savu 80to gadu sporta modes garšu un pretendētu uz Stilīgākā 80to gadu nūjotāja balvu – nūjošanas nūjām no Nūjo.lv.

Nūjošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids īpaši populāra kļuvusi pēdējos gados. Pateicoties tam, ka Ventspilī ir tradīcija ik gadu organizēt nūjošanas festivālu, šī aktīvās atpūtas veida piekritējiem ir iespēja izbaudīt kopības sajūtu sportojot kuplā pulkā.

Piesakies un tiksimies 24. augustā uz starta Ventspils Piedzīvojumu parkā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59037519sec.