Liepājas Karostā ierodas slavenie Zviedru spoku mednieki un brāļi Ābeles

2019. gada 11. novembrī Liepājas Karostas cietumā ieradusies zviedru kompānija "ITV Studios Sweden" un spoku mednieku komanda, lai trīs dienu laikā nofilmētu sēriju programmai "Spoku mednieki Jocke un Jonna" ("Spökjakt med Jocke & Jonna").

Joakims (Jocke) un Jonna Lundelli ir Zviedrijas visu laiku populārākie "jūtuberi". Viņiem ir milzīgs skatītāju un sekotāju skaits. Pirms dažiem gadiem viņi sasniedza jaunu skatījumu skaita rekordu, veidojot spoku medību video. Viņi kopā ar draugiem devās uz Zviedrijas spoku apsēstākajām vietām un tur mēģināja pārliecināties par paranormālo parādību esamību.

Tagad viņi ir uzsākuši sadarbību ar starptautisku kompāniju "ITV Studios" Zviedrijā un būs galvenie varoņi spoku mednieku TV sērijās. Jocke, Jonna un viņu draugs Danjals dodas uz Eiropas spoku visapsēstākajām vietām, lai kopā ar diviem spoku medniekiem un vienu paranormālo parādību mediju tur pārliecinātos par spoku esamību. Katrai no izvēlētajām vietām tiks atvēlēta vesela sērija jaunajā TV programmā.

Karostas cietumā spoku meklētāji pavadīs divas naktis, lai paši sastaptos ar cietuma Balto dāmu. Filmēšanas ietvaros tiks intervēti cilvēki, kas pieredzējuši paranormālas parādības Karostas cietumā.  

2009. gadā spoku mednieki no ASV "Ghost Hunters International" Karostas cietumā pavadīja vairāk kā nedēļu, ar īpaši jūtīgiem aparātiem uztvēra tur paranormālas parādības, kā arī paši sastapās ar spoku un savā raidījumā atzina Karostas cietumu par spoku apsēstāko vietu pasaulē.

12. novembrī Redānā (Liepājas cietokšņa fortā) notiks jaunas mākslas filmas uzņemšana.

Brāļu Ābeļu pilnmetrāžas spēlfilmas "Nemierīgie prāti" viens no pirmajiem filmēšanas posmiem notiks Redānā un citviet Liepājā.

"Nemierīgie prāti" ir psihodēliska drāma ar melnās komēdijas elementiem.

Iepriekš brāļi Ābeles veidojuši pasaules kinofestivālos balvas guvušo īsfilmu "Kastrāts kuilis" (2014, "Grand Prix" Tamperes starptautiskajā kinofestivālā, kvalifikācija ASV Kinoakadēmijas "Oscar" balvai), īsmetrāžas dokumentālo filmu "Kurši" ("Lielais Kristaps" par labāko īsmetrāžas dokumentālo filmu), kā arī Simtgades programmas pilnmetrāžas dokumentālo filmu ar spēlfilmas elementiem "Baltu ciltis / Eiropas pēdējie pagāni".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95790291sec.