Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina uz kultūras pasākumiem martā

No 1. marta Liepājas Centrālās zinātniskās bibliotēkas filiālē, bibliotēkā “Libris” apskatāma Tautas fotostudijas “Fotast” izstāde “Ceļojums”. Šoreiz studiju pārstāv trīs fotogrāfi - Iveta Herbsta, Agris Klestrovs un Līga Ansone, kuriem ceļošana un citu kultūru iepazīšana ir ļoti tuva. Fotoaparāts ir ceļabiedrs, kas tverot mirkļus, caur attēliem atklāj ne tikai skatus, līnijas un ritmus, bet arī pašu autoru personības un dažādos raksturus. Fotogrāfu redzējums ir mainīgs un katram savs, tādas ir arī viņu fotogrāfijas – gan mierīgas un noslēpumainas, gan košas un kontrastainas. Izstāde būs apskatāma visu martu un aprīli bez maksas.

No 2. marta Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā Tautas lietišķās mākslas studijas “Liepava” izstāde “Svītru raksti”. Meistari savos darbos pievērsuši uzmanību vienkāršam, bet jaudīgam izteiksmes veidam - joslām un ritmiem, kurus prasmīgi pielietojot segās un citos tekstilizstrādājumos, veidoti interesanti svītru stāsti dažādās noskaņās un materiālos. Izstāde apskatāma līdz 31. martam bez maksas.

26. martā pulksten 17:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē Liepājas Tautas teātra koncertuzvedums “Kā kutēja dvēsele”. Koncertuzvedums ir veltījums Olafam Gūtmanim un ieskandinās Starptautisko teātra dienu. Brīvā un nepiespiestā gaisotnē skatītāji aicināti izbaudīt dzejdara romantisko un lirisko valodas skanējumu, kā arī novērtēt aktieru sniegumu pēc vairāk nekā pusotra gada publiskās uzstāšanās pārtraukuma. Uzveduma režisore ir Ināra Kalnarāja, māksliniece - Dace Lanka, lomās - Liepājas Tautas teātra aktieri. Biļetes var iegādāties SIA “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena 3 eiro. Ieeja pasākumā ar derīgu Covid-19 sertifikātu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40901089sec.