Siguldā notiks ekstrēmas sacensības (video)

Vasaras ekstrēmākās sacīkstes Bobsleja trasē arī šovasar priecēs Latvijas līdzjutējus Siguldā, 2016. gada 13. augustā! Pēc pašu sacīkšu aizsācēju vārdiem, Siguldas pilsētas viesmīlība, bobsleja trases darbinieku atsaucība un izdevīgā lokācija arī šovasar ļauj iekļaut Siguldas posma izcīņu sacīkšu kartē.

Pagājušajā vasarā pirmo reizi Austrumeiropā notika "Optibet Beton on Fire" sacīkstes. Arī šogad sacensības skrituļslidotājiem (inline), dēļotājiem (longboard) un speciālo roller-tērpu (buggy rollin) braucējiem norisināsies visas dienas garumā un solās būt patiešām aizraujošs un skatāms šovs. Šī gada JAUNPIENĀCĒJI- downhill velosipēdu disciplīna, kura viennozīmīgi ir viens no ekstrēmākajiem šoviem šī gada Optibet Beton on Fire sacīkstēs!

Jaunums! Šovasar "Optibet Beton on Fire Sigulda" sacīkste tiks aizvadīta no trases 5. stāva un dalībnieku ātrums sola sasniegt pat 100km/h lielu ātrumu! Arī dalībnieku skaits šogad ir teju vai dubultojies un sasniegs ap 45 dalībnieku no 10 pasaules valstīm.

Kā īpaša programmas nagla un saldais ēdiens skatītājiem ir paredzēts sacensību uzvarētāja un Latvijas motokrosa granda Martina Aleksandroviča duelis, kur cīņā ar laiku motosportists dosies trasē augšup pret kalnu, lai uz visiem laikiem pieliktu punktu spekulācijām- kas ātrāks, "rolleri" vai motocikls. Kā iepriekš ziņots, paredzēta bija arī Matīsa Karro debija ar motociklu bobsleja trasē, taču diemžēl Matīss ir guvis traumu un startēt nevarēs. Taču faniem nav jāskumst, Matīss būs trasē un labprāt tiksies ar saviem faniem!

Šādas sacensības norisinās kopš 2009.gada un ir tikušas aizvadītas gan vēsturiskajā Olimpiskajā Sarajevas (Sarajevo) trasē, Altenbergā (Altenberg) Vācijā un Laplaņas (La Plagne) trasē Francijā. Pagājušogad pirmo reizi vēsturē "Beton on Fire" pieturēja Siguldā, dodot iespēju Latvijas un Siguldas līdzjutējiem klātienē vērot ekstrēmākos pasaules rollersportu pārstāvjus ne mazāk ekstrēmā sacensību norises vietā – Siguldas Bobsleja trasē.

Sacensību dalībnieki pārstāv kopumā ap 10 valstīm – redzēsim tādas "RedBull Crashed Ice" zvaigznes kā Kilian Braun (Šveice), Phillipp Auerswald (Vācija), longborda supersmagsvaru Piotr Duma (Vācija) un protams, cilvēku leģendu, pasaulē slavenu kaskadieri – "The Rollerman" Jean Yves Blondeau (Francija).

Arī līdzjutējiem būs iespēja iesaistīties aktivitātēs un izklaidēs visas dienas garumā – Longborda skola iesācējiem, "RedBull back2back" DJ"u šovs, līdzjutēju viktorīnas un akcijas u.c.

Pasākuma teritorijā tiks nodrošināta ēdināšana un labierīcības. Ieeja BEZmaksas!

Vairāk informācijas un pieteikšanās: info@skeleton.lv

Sacensību atbalstītāji: Siguldas novada dome, Optibet Sporta bārs, Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda", Sportland, RedBull u.c.

Sacensību programma:

11:00- Pirmais brauciens Inline, Longboard, Buggy un DH disciplīnās;

12:00- Otrais brauciens Inline, Longboard, Buggy un DH disciplīnās;

13:00- Trešais brauciens Inline, Longboard, Buggy un DH disciplīnās;

14:00- FINĀLS Inline, Longboard, Buggy un DH disciplīnās;

14:45- MOTO pret ātrāko dalībnieku- SUPERSACĪKSTE.

15:15- APBALVOŠANA.

21:00- Afterparty Klubā KAĶIS ar DJ ASPIRIN un welcome no RedBull

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30278707sec.