| |||||
|
|||||
HoReCa: 2 | +
Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju
Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, Biķernieku ielā 143, ar jestru ballīti durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" picērija. “Pica Lulū” Mežciemā ir uzņēmuma astoņpadsmitā picērija Latvijā...
Mīti un patiesība par skārdenēm – vai šis iepakojums vislabāk palīdz saglabāt dzēriena kvalitāti?
Dzērienus, tostarp alu, varam iegādāties ļoti dažādos iepakojumos, taču tieši skārdene vislabāk pasargā no saules stariem un skābekļa, kas ir alus lielākie ienaidnieki...
25% iedzīvotāju alus asociējas ar Latviju, 40% - ar Vāciju
Saskaņā ar Eurostat datiem, pērn alus ražošanas apjomi Eiropā atgriezās pirms pandēmijas līmenī. Starp visām ES valstīm lielākais alus izcelsmes valsts ir...
VIDEO: «Prāta Vētra» iepazīstina ar «Mītavas Cī!»
Nav noslēpums, ka grupa “Prāta Vētra” jau gadiem nodarbojas ne tikai ar mūziku, bet darina arī “Mītavas alu”, kas aizgūts no grupa ģitārista Jāņa Jubalta tēta...
«Coca-Cola HBC» ievieš visā Baltijā «Costa Coffee»
Baltijas valstīs kafijas kultūra piedzīvo nepārtrauktu attīstību, ko apliecina ar pieaugošā interese un pieprasījums patērētāju vidū pēc augstākās kvalitātes produktiem un...
Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā
Trīs līdz piecas reizes dienā ir jāēd garšīgi un veselīgi, taču katru dienu pagatavot kaut ko jaunu un iedvesmojošu nebūt nav viegli. Tagad šādas ikdienas rūpes daļēji...
Restorāns «Nomad» paziņo par slēgšanu
Pēc vairāk nekā diviem brīnišķīgiem gadiem ir pienācis laiks atvadīties un aizvērt šo mūsu dzīves nodaļu...
Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos
Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens... 30 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» atklāj austriešu mākslinieka Leo Štopfera (Leo Stopfer) gleznu izstādi par baleta tēmu...
Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā
Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā... 35 bildes. Travelnews.lv izbauda garšīgas vakariņas Kuldīgas restorānā «Pagrabiņš»...
Salīdzināti Baltijas autobraucēju ēšanas paradumi – Latvija kļuvusi par Baltijas hotdogu lielvalsti
Degvielas uzpildes stacijas, kas pielāgojušās mainīgajam tirgum un patērētāju vajadzībām, kļuvušas par vietu, kur ne tikai uzpildīt degvielu, bet arī ātri un garšīgi paēst...
Travelnews.lv redaktore: Mums nemaz nav jāpatīk visiem
Pēc tam, kad “Taste Atlas” kārtējo reizi piesauca Latviju kā valsti ar vienu no negaršīgākajām virtuvēm pasaulē, sociālajos tīklos sacēlās īsta vētra, un ne tikai sociālajos tīklos, bet arī lielajos medijos...
Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā
Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...
Havaju salu pokijam labi arī Latvijas virtuvēs
Paplašinoties Latvijā pieejamo produktu klāstam, pokijs ir atrodams ne tikai dažādu sabiedrisko ēdināšanas iestāžu ēdienkartēs, bet arī viegli pagatavojams mājās...
Iedzīvotāju balsojumā noskaidroti 2023. gada iemīļotākie restorāni Latvijā
Pēc “Wolt” žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 41 tūkstošu Latvijas iedzīvotāju balsojuma noskaidroti labākie restorāni un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās...
Kas ir ziemas alus un vai alu patiešām var gatavot līdzīgi kā karstvīnu?
Ziemas jeb Ziemassvētku alus (Christmas beers) ir īpašs, oficiāli atzīts alus veids, kas no klasiska alus atšķiras gan ar dažādu garšvielu piedevām, gan augstāku alkohola saturu...
Valsts prezidents ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju pārrunā aktuālos izaicinājumus viesmīlības nozarē
3. janvārī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Rīgas pilī pēc Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas iniciatīvas tikās ar tās pārstāvjiem...
Ēdieni, kas Jaunā gadā piesaistīs veiksmi
Latviešu tautas senas tradīcijas vēsta, ka Vecgada vakarā ir jāēd daudz, lai nākamais gads būtu veiksmes un laimes pilns. Izlasi un uzzini mūsu...
Vecrīgas sirdī plāno celt jaunu viesnīcu kompleksu
"Signet Bank" meitasuzņēmums "Citra Development" plāno 2024.gada beigās vai 2025.gadā Vecrīgā sākt viesnīcu kompleksa būvniecību...
Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»
Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti... 27 bildes. Atpūtas nams «Karina Home» Latgalē uzbur Ziemassvētku un Jaungada noskaņojumu...
«Gan Bei» atvērs restorānu Dubaijā
Apvienotajos Arābu Emirātos, Dubaijā, tirdzniecības centrā “Circle Mall JVC” atradīsies “Gan Bei” restorāns...
Bārs «Burga» paziņo par darbības pārtraukšanu
Bārs “Burga”, kas darbojas jau vairāk nekā 10 gadus Rīgā, Dzirnavu ielā, savos sociālajos tīklos paziņojis, ka pārtrauc savu darbību... 40 bildes. Izbraudām Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» brokastis Ziemassvētku noskaņās...
Savākti vairāk nekā 10 000 parakstu par 12% PVN likmes ieviešanu sabiedriskās ēdināšanas sektorā
2023. gada 8. decembrī vietnē manabalss.lv savākti jau vairāk nekā 10 tūkstoši parakstu iniciatīvā par pievienotās vērtības nodokļa (PVN) samazinātās 12%...
Latvietis izcīna sudrabu Baltijas un Ziemeļvalstu alus someljē čempionātā
Jau trešo reizi norisinājies Baltijas un Ziemeļvalstu alus someljē čempionāts, kurā Latvijas pārstāvis, “Mežpils alus” vēstnieks Edgars Magons...
Slēdz «Lido Ķengarags» bistro un veikalu
2023. gada 30. novembris bija pēdējā darba diena “Lido Ķengarags” bistro un veikalam... 20 bildes. Vīnu skatē izvēlas labākos Latvijas vīnus...
Noskaidroti «Latvijas vīnu, augļu un ogu vīna skates 2023» labākie vīni
"Latvijas vīnu, augļu un ogu vīna skatē 2023", kas notika ceturtdien, 23.novembrī, publikas balsojumā par labāko vīnu atzīts vīna darītavas "Kužums winery" vīndara Gata Kužuma vīns "GK & Dubļanskij"... SADAļU ATBALSTA:
Latvijas uzņēmums laidis klajā jaunu mobilo lietotni EAT IN HOTELS Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju Rīgas restorāns «Buržujs» atsāk Austeru meistarklases! Viesnīca «Hotel Jūrmala SPA» pārtapusi ar jauna dizaina numuriem Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies vairāki Michelin Guide restorāni Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Populārakie piedāvājumi Trakai TIC: Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC: Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC: Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC: PARKING in TRAKAI: for cars, buses Tukuma TIC: KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Liepājas reģiona TIB: Lux Express KOMENTĀRI Kāpēc bildē Santorīni sala, ne Roda?! Manas mammas iemīļotais dzēriens. Un runa neiet par "padumiju". Vairāk par viņas jaunības un Vienkārši silts palika, vilcieni atkal sāk darboties... :))) Latvija droši vien realitātē neietilpst Eiropā - uz kurieni no Latvijas var aizlidot pa lēto?! Baltijas tūrisma objekti
|