Rīgā atklāj pirmo «Hilton» zīmola tīkla viesnīcu Latvijā

2019. gada 18. septembrī Vecrīgā oficiāli atklāta pirmā zīmola "Hilton" viesnīca Latvijā, kuras izveidē ieguldīti 13,5 miljoni eiro. Jauno viesnīcu Rīgā pārvaldīs viesnīcu pārvaldības uzņēmums "Apex Alliance Hotel Management", kas sola Rīgā ievest arī citas jaunas starptautiskuas viesnīcu ķēdes.   

Par viesnīcas vadītāju iecelts viesmīlības nozares eksperts ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi Lielbritānijas tirgū Lauris Gedrovičs. "Līdz ar pieaugošo ārvalstu ceļotāju interesi par Rīgu un Latviju, arvien aktuālāka kļūst to kvalitatīva izmitināšana. Vadošā pasaules viesmīlības uzņēmuma "Hilton" ienākšana Latvijas tirgū ir nozīmīgs notikums ne tikai mums kā komandai, bet visai nozarei kopumā. Sagaidāms, ka arī Rīga kā galamērķis nonāks gandrīz 100 miljonu esošo "Hilton" klientu redzeslokā, būtiski palielinot iebraukušo tūristu skaitu valstī," sacīja viesnīcas direktors L. Gedrovičs.

"Apex Alliance Hotel Management" ir viens no straujāk augošajiem viesnīcu operatoriem Eiropā. Uzņēmuma izpilddirektors Gerhards Erasmus pastāstīja, ka šogad atvēruši divas viesnīcas Bukarestē, divas Viļņā un ceturto — Rīgā. "Šogad esam plānojuši atklāt vēl divas viesnīcas  Bukarestē — "Courtyard Bucharest Floreasca" un " Moxy Bucharest Old Town" vecpilsētā. Arī Rīgā ar pirmo "Hilton" viesnīcu neplānojam apstāties, turpināsim ar viesnīcas paplašināšanos no 100 līdz 175 viesu istabām, savukārt nākotnē plānojam ievest Baltijā arī citus starptautiskus viesnīcu zīmolus," tā G. Erasmus.  

Viesnīca "Hilton Garden Inn Riga Old Town" piedāvā 100 labiekārtotas viesu istabas, konferenču telpas, fitnesa centru un koncepta restorānu "Beef Room". Atšķirībā no citām viesnīcām, "Hilton" katra istaba ir atšķirīga, kā arī istabiņās nav atrodami klasiskie mini-bāri, tā vietā ēkas pirmajā stāvā viesiem ir pieejams diennakts veikals ar plašu vietējo uzkodu klāstu. "Hilton" viesnīcu tīkls ir apņēmies līdz 2030. gadam uz pusi samazināt savu ekoloģisko pēdu, tāpēc Rīgas viesnīcā tikai dažās istabās ir pieejama vanna, tādējādi taupot ūdens resursus.

"Hilton Garden Inn Riga Old Town" ir daļa no starptautiski atpazītas un godalgotas viesu lojalitātes programmas "Hilton Honors", kas iekļauj 17 dažādus "Hilton" viesnīcu zīmolus. Atzīmējot jaunās viesnīcas atklāšanu, visi lojalitātes programmas dalībnieki par rezervācijām "Hilton" mājaslapā, kas veiktas pirmā mēneša laikā – līdz 2019. gada 18. oktobrim, saņems divas reizes vairāk punktus kā parasti.

Par "Apex Alliance Hotel Management"

"Apex Alliance Hotel Management" ir neatkarīgs viesnīcu pārvaldības operators, kas savā darbībā par prioritāti izvirzījis ilgstošas un abpusēji izdevīgas sadarbības veidošanu un attīstību ar investoriem, nekustamo īpašumu īpašniekiem un privātā kapitāla fondiem, vienlaikus nodrošinot kvalitatīvus pārvaldības pakalpojumus esošajām viesnīcām. Lai iegūtu papildus informāciju, apmeklējiet vietni www.apexalliancehm.eu.

Par "Hilton"

Hilton ir vadošais globālais viesmīlības uzņēmums ar 17 pasaules klases viesnīcu zīmoliem. 5900 viesnīcas darbojas 114 dažādās pasaules valstīs, kopā piedāvājot  vairāk nekā 939 999 viesu istabas. Apņēmies kļūt par pasaules viesmīlīgāko uzņēmumu, Hilton 2018. gadā  iekļuva pasaules labāko darba devēju topā. 100 gadu laikā Hilton viesnīcas ir uzņēmušas vairāk nekā trīs miljardus viesu. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 23.03.2024 CAURSTAIGĀJAMĀ GUĻAMISTABA | Tukumā Tukuma TIC
Nāc uz izrādi "Caurstaigājamā guļamistaba" Tukuma pilsētas Kultūras namā 23.martā pulksten 19:00. Ieeja 15; 18; 20 un 25 EUR. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48719406sec.