Viesnīcā «Baltic Beach Hotel» norisināsies grandiozs pasākums «Saulainā Nakts»

2019. gada 11. oktobrī plkst. 18:00 Majoros, viesnīcā "Baltic Beach Hotel" notiks vērienīgais "Sunny Nights" jeb "Saulainā Nakts" festivāls.

Par saulainu noskaņu rūpēsies vakara vadītāji Reinis Maskavs & Laila un amizantie mīmi. Būs baudāmi lieliski piedāvājumi gardēžiem un SPA atpūtas cienītājiem, kā arī karstasinīga ballīte viesnīcas sporta kompleksā. Tradicionāli "Sunny Nights" ir ne tikai iespēja labi pavadīt laiku, bet tā ir arī viena īpašā diena gadā, kad visi viesnīcas "Baltic Beach Hotel" pakalpojumi pieejami ar ievērojamām atlaidēm.

Par godu "Saulainās nakts" pasākumam restorānos varēs baudīt izsmalcinātu pamatēdienu, uzkodas un desertu, ko gatavojis šefpavārs Dmitrijs Poļakovs. Un atcerieties paņemt līdzi bērnus - viņiem sagatavota īpaša izklaides programma un pasakaina ēdienkarte.

Zāle "Jūra"

No plkst. 18:00 – 22:00: īpašie cienasti pirmajā "Food market" festivālā - milzīgs Eiropas un citu virtuves gardumu klāsts – Itālijas tradicionālais šķiņķis (hamons), parmezāns, trifeles, jalapeno un vēl daudz vairāk - par ļoti pievilcīgām cenām. Nāciet un nogaršojiet visu! Tapat būs arī:

  • Burgeru stacija. Veido savu burgeri pats!

  • Tako&Tekila bārs. Ugunīgās meksikāņu mērces un auksta tekila, kā radītas viena otrai!

  • Franču galds. Plaša dižciltīgo franču sieru izvēle, svaigas mīdijas un citu jūras veltes, un, protams, baltie un Vinho Verde zaļie vīni.

  • Paelja&Tapas un Sangrija. Tie kas mīl asumus – Jums uz šejieni! Šī gada populārākais ēdiens ir sulīgā paella. To pavada lieliska uzkodu izlase un svaiga sangrija!

Restorānā "Il Sole"

17:00 – 22:00 – 20% atlaide visai A la Carte ēdienkartei

17:00 – 21:00 – Italian Aperativo - tradicionālo itāļu uzkodu bufete – brušetes, vītināta gaļa un un sieri no dažādiem Itālija reģioniem un, protams, ikoniskais Aperola Spritz kokteilis – 15 eur/ pers. Dzērieni un uzkodas. Itāļi to dēvē par Aperitivo!

18:00 - 21:00 – slaveno itāļu vīnu degustācija no dažādiem Itālijas reģioniem. Nobaudiet šīs sezonas jaunumus, kā arī atceraties par vienmēr modē esošo klasiku.

Seafood & Oyster Terrace

18:00 – 22:00 – Premium kvalitātes vissvaigākais 5 austeru degustācijas sets par īpaši vilinošu cenu.

18:00 – 22:00 – 20% atlaides visiem dzirkstošajiem vīniem un šampaniešiem.

Zāle Jūrmala

17:00 – 20:30 – Izklaides un aizraujošas spēles visu vecuma bērniem. Kvesti, spēles, gatavošanas meistarklases un supervaroņi. Visi bērni laipni aicināti!

20:30 – 22:00 – diskotēka visai ģimenei. Ķeram prieku!

Vilinoši piedāvajumi būs arī tiem, kas vēlas atpūsties viesnīcā - šajā naktī ikviens var atļauties absolūti visu, ko vēlas! Pērciet sev tik daudz pieczvaigžņu atpūtas, cik spējat izsapņot! Ērtas istabas, lielisks serviss, gardas brokastis un baseins ar siltu jūras ūdeni.

Savukārt SPA centrs strādās līdz pusnaktij! Šajā naktī ikviens varēs iegādāties tik daudz SPA, cik vien vēlēsies!

Vairāk par atlaidēm, pieejas kodu un īpašajiem piedāvājumiem var uzzināt viesnīcas mājaslapā: balticbeach.lv

Smilšaino kāpu un krāšņo priežu mežu ieskauta, "Baltic Beach Hotel & SPA" ir 5* viesnīca, kas atrodas Baltijas jūras krastā, pašā Jūrmalas sirdī. "Baltic Beach" ir lielākā medicīnas SPA viesnīca reģionā – šeit pieejamas apmēram 400 dažādas procedūras, kuras veic personāls ar medicīnisko izglītību. Šeit atrodas Latvijā vienīgais jūras ūdens baseins. Viesnīca piedāvā arī konferenču telpas, banketus un citus pakalpojumus. Gardēžiem un viesiem, kuri novērtē izsmalcinātas garšas kompozīcijas, Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā modernu Eiropas un klasisku itāļu virtuvi. Viesnīcā atrodas arī jaunākās paaudzes sporta klubs.

"Baltic Beach Hotel" atrodas Jūrmalā, Majoros, Jūras ielā 23/25. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.96481586sec.