Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

"Easy Beer" ir alus grilbārs ar Baltijā pirmo "alus sienu" – tā ir 20 pašapkalpošanās alus krānu sistēma, kas katram dod iespēju pašam sev ieliet jebkuru alu vēlamā daudzumā.

Unikālā sistēma ļauj viesiem nogaršot vairākus alus līdz izlemt, kuru vēlās baudīt. Tas viss iespējams ar magnētiskās pēcapmaksas kartiņas palīdzību, kura reģistrē katru izlieto mililitru. Klāstā ir 20 izlejamie ali un ap 100 brūvējumu pudelēs, kurus izvēlēties palīdzēs profesionāla komanda un mūsu alus someljē.

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena entuziasti – tie, kuri mīl lieliskas garšas un kvalitatīvus ēdienus. Jaunās sadarbības ietvaros tapušas vairāki jauni ēdieni. Iepazīsties un nobaudi tos arī Tu!

"Kaiser, mon ami!" burgers

Pirmā recepte, kas jaunajā sadarbībā tapa kopā, ir "Kaiser, mon ami!" burgers. Vistas gaļas burgers ar perfektu garšas salikumu. Pašu cepta burgermaize, kas tapusi pēc slepenas receptes, vistas gaļas plācenis un visu šo ansambli papildina bekons, spināti, čedara siers un Hellmann's cēzara mērce.

Cūkgaļas ribiņas BBQ

Kas gan ir BBQ bez izcilām cūkgaļas ribiņām? Tieši tā – tās ir obligātas Easy Beer alusmīļu ēdienkartē. Mutē kūstošas, sātīgas un ar ideālu garšvielu salikumu. Galvenā sastāvdaļa – Hellmann's BBQ mērce. Pasniedz ar frī, marinētiem sarkanajiem sīpoliem un pupiņām Teksasas gaumē.

Dirty Harry

Trešā recepte no Easy Beer un Great Taste Club lieliskās sadarbības - viens negants un izcils burgers - DIRTY HARRY.

Plūkāta cūkgaļa, ola, pašu ceptā burgermaizīte, coleslaw un Hellmann's mērces kā punkts uz "i" šajā garšu piedzīvojumā. Receptes īstiem garšu entuziastiem - nāc un nobaudi par īpašām cenām!

Plašāka informācija easybeer.lv un greattasteclub.com.

Pagatavo vienu vareni negantu un izcilu burgeru DIRTY HARRY arī Tu!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50560117sec.