Pēterupītes krastā ceļotājiem atklātas pasakainas naktsmājas

Sējas novadā, Pēterupītes krastā maija sākuma atklātas brīnišķīgas, pašu rokām celtas naktsmājas "Two black cabins" jeb "Divi melnie namiņi", kas šogad pirmo reizi uzņems viesus. (Galeriju ar "Two black cabins" skaties ŠEIT.)

Divu melno namiņu saimniekiem Jurim un Līgai ideja par lauku tūrismu galvā bija ieperinājusies jau sen, bet sajūta, ka tik daudz kas vēl uzlabojams un pilnveidojams, ka pāris gadus entuziastiskie nevarējām saņemties un vērt durvis ciemiņiem, kaut pašu brīvdienu māja, kurā pašiem sanāca uzturēties aizvien mazāk un mazāk, bija pabeigta un biežāk stāvēja tukša.

Juris un Līga stāsta: "2019. gada vasarā, viesojoties Somijā, kādā cilvēku pamestā nostūrī, vairākas dienas piedzīvojot lietu un aukstu laiku, nolēmām palikt Airbnb būdiņā, apžāvēt slapjās drēbes un sasildīties pirtiņā. Šis tad arī bija tāds sava veida lūzumpunkts, kad sapratām Airbnb servisa ideju –  nav jānodrošina 5 zvaigžņu serviss un kvalitāte, tu piedāvā klientam klientam to kas tev ir. Vai tas ir noplucis dīvāns šķūnītī vai lepna villa ar baseinu. Pēc Somijas brauciena vērām durvis Airbnb klientiem savai Cozy Cottage mājiņai.

2019. gada vasarā sākot pirmos soļus viesmīlības nozarē un uzņemot pirmos ciemiņus savā pirmajā viesu mājā, gana ātri izkristalizējās mūsu klienta portrets - ārvalstu tūrists, ceļojošs ar ģimeni un savu personīgo auto.

Šī gada pavasarī plānojām vērt durvis mūsu otrajai mājiņai The Black A-frame, bet sākoties pandēmijai un visiem ceļojuma aizliegumiem, un ņemot vērā, ka mūsu kliens tomēr bija pārsvarā ārzemju viesis, otrās mājas atvēršanu bijām nolēmuši atcelt uz nenoteiktu laiku. Tomēr sapratām, ka latvieši, šobrīd nosēdējušies mājās un savos pilsētas dzīvokļos, bez lieliem publiskiem pasākumiem un iespējas kur aizceļot, ir izslāpuši pēc "bildes" maiņas un gatavi izrauties no ierastās vides. Tā nu mēs tomēr steidzām pabeigt iesākto un maijā atvērām arī The Black A-frame viesiem."

Vairāk par brīnišķīgajiem namiņiem lasi šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85037184sec.