Jaunmoku Zīmes Centrā var izgatavot unikālo rakstu zīmi

Vasarsvētkos, 2020. gada 31. maijā, visas dienas garumā Jaunmoku pils Zīmes Centrs būs atvērts. Tajā atkal varēs izgatavot savu unikālo seno latvju rakstu zīmi zinošās zīmju pazinējas un skaidrotājas Lienes Bedrītes vadībā.

Jaunmoku Zīmes Centrā esošā tehnoloģija izveido individuālu un neatkārtojamu rakstu zīmi no senajām zīmēm. Izmantojot datorprogrammu Aukura, tiek radīts ornaments, kas līdzinās Lielvārdes jostas rakstiem. Zīme tiek veidota esošajās sajūtās un domās, līdz ar to tas atspoguļo tieši šo konkrēto laiku.

Unikālā tehnoloģija ļauj veidot personas, pāra vai ģimenes kolektīvo zīmi, aizsākot savu Zīmju jostu, kuru katru gadu var papildināt ar jaunu zīmi. Katru reizi tā būs savādāka, jo domas ir citas.

Zīmes skaidrojumu veic zīmju pazinējas, vadoties pēc ornamentā ietvertajām senajām rakstu zīmēm. Viena no viszinošākajām ir Liene Bedrīte, kas ar skaidrojuma patiesīgumu un precizitāti pārsteigs ikvienu zīmes veidotāju.

31. maijā Zīmes Centrs un Liene apmeklētājus gaidīs un pieņems pēc iepriekšējas rezervācijas no plkst. 10:00 - 18:00. Citā laikā Centra apmeklējums būs iespējams tikai nelielās grupās vai atsevišķu notikumu ietvaros.

Sīkāk par Zīmes Centra apmeklējumu var uzzināt www.jaunmokupils.lv, dalību pieteikt pa t. 26187442

Vasarsvētkos Zīmes Centra apmeklējumu var papildināt ar maltīti pils dārza terases kafejnīcā, kur tajā dienā būs īpašais pankūku piedāvājums, daudzveidīgo ekspozīciju apskati Jaunmoku pils muzejā vai nakšņošanu pils viesnīcā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43310905sec.