Liepājas uzņēmums atver vēl vienu picēriju Rīgā

Viens no Latvijā lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem SIA “Tiamo grupa” 12. novembrī atvēris vēl vienu picēriju “Čili Pizza” Rīgā, tirdzniecības centrā “Origo”, Stacijas laukumā 2, un piedāvā 30 jaunas darbavietas. Šogad uzņēmums, neskatoties uz ārkārtējās situācijas ierobežojumiem valstī, plāno atklāt vēl vienu ēdināšanas vietu tirdzniecības centrā “Gaiļezers”.

“Tiamo grupas” vadībā “Čili Pizza” picērijas veiksmīgi darbojušās Liepājā, Ogrē, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī. Savukārt Rīgā šī ir otrā “Čili Pizza” – pirmo picēriju uzņēmums atvēra š.g. jūnijā iepirkšanās un izklaides centrā “Aktropole”, investējot vairāk nekā 250 000 eiro. Tirdzniecības centra “Origo” picērijas platība ir 250 kvadrātmetri, un ietilpība līdz pat 98 sēdvietām, tomēr līdz Covid-19 pandēmijas radītās ārkārtējās situācijas beigām ēdienus ikviens varēs pasūtīt līdzi ņemšanai, kā arī – ar “Wolt” un “Bolt” piegādēm.

“Pavasarī ārkārtējā situācija parādīja, ka aizvērt ēdināšanas vietu pavisam ciet, iespējams, ir finansiāli izdevīgāk, bet uzskatām, ka grūtāk iekustināt pilnībā apstādinātu kuģi, nevis tādu, kas kustas nedaudz un lēni,” saka Monta Magone, “Tiamo grupas” valdes locekle. “Īstenojot biznesa stratēģiju un strādājot pie paplašināšanās, ieguldām ļoti daudz darba. Komanda strādājusi mēnešiem ilgi, un izdarīts ir viss, lai atklātu otro “Čili Pizza” Rīgā un pavisam drīz – vēl vienu ēdināšanas vietu. Turklāt Latvijā “Čili Pizza” ir mīlēts zīmols, un mēs ticam tā dzīvotspējai.”

“Tiamo grupa” nodrošina darbiniekus ar visiem nepieciešamajiem aizsarglīdzekļiem, kā arī stingri seko līdzi darbinieku veselībai un pašsajūtai. Ņemot vērā ārkārtējo situāciju valstī, ēdienus visos uzņēmuma restorānos un ēdināšanas vietās var pasūtīt tikai līdzi ņemšanai vai ar “Wolt” vai “Bolt” piegādi, kā arī “Tiamo grupas” mobilajā lietotnē “Tiamo Food”.

“Tiamo grupa” ir viens no vadošajiem ēdināšanas uzņēmumiem Latvijā ar vairāk nekā 20 sabiedriskās ēdināšanas vietām un 500 darbiniekiem. Uzņēmums ir viens no TOP 20 lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē (2,5 milj. eiro). Pērn uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza 10 miljonus eiro, un tas guvis vairāk nekā 500 000 eiro peļņu. Grupā, kas darbojas jau ilgāk par 15 gadiem, ietilpst restorāni “MO”, “Olive”, “Čello” un “Sushi Boom”, kafejnīcas “Lotte caffe”, “Teātra kafejnīca”, klubs un pludmales bārs “Cukurfabrik’” Liepājā, kā arī “Čili Pizza” picērijas vairākās Latvijas pilsētās. “Tiamo grupu” raksturo izcila apkalpošana, izmeklēts piedāvājums un rūpība ikvienā detaļā.

“Čili Pizza” ir picēriju zīmols Latvijā un Lietuvā. Pirmā picērija Latvijā tika atvērta 2001. gada decembrī Liepājā. Patlaban Latvijā darbojas 11 “Čili Pizza” picērijas “Tiamo grupas” vadībā. Mājīgā atmosfērā “Čili Pizza” piedāvā plašu picu klāstu un iecienītus ēdienus no Latvijas un citu valstu virtuvēm – uzkodas, salātus, zupas, siltos ēdienus, desertus, kā arī dažādus dzērienus un kokteiļus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6305759sec.