«Mogotel» atvēris savu pirmo viesnīcu Siguldā - «Rixwell Segevold Hotel»

Rīgā bāzētais starptautiskais viesnīcu operators Mogotel Hotel Group janvāra pirmajās dienās pārņēma četrzvaigžņu viesnīcu Latvijas kūrortpilsētā Siguldā. Rixwell Segevold Hotel piedāvā 43 elegantus, komfortablus numurus ar balkoniem un mansarda logiem, SPA zonu ar baseinu un saunu, restorānu un divas konferenču zāles. Plašie numuri ir aprīkoti ar minibāru un darba zonu. Viesnīca atrodas divu kilometru attālumā no pilsētas centra un dažu minūšu brauciena attālumā no Siguldas pils. Rixwell Segevold Hotel ir divpadsmitā viesnīca Latvijā, kuru pārvalda uzņēmums Mogotel.

Rixwell Segevold Hotel būs otrais reģionālais objekts Mogotel portfelī pēc viesnīcās Jūrmalā. Tieši Siguldu mazāk ietekmē sezonalitāte, ja salīdzina, piemēram, ar Jūrmalu. Te ir pārdomāta tūrisma, kultūras, sporta un lietišķā programma visa gada garumā, tādēļ Mogotel eksperti prognozē augstu pieprasījumu pēc komfortablām naktsmītnēm. Siguldu nereti dēvē par ziemas aktivitāšu centru – pilsētā un tās apkaimē atrodas neskaitāmi slēpošanas centri, kā arī slavenā bobsleja trase, kas atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no viesnīcas. No 16. līdz 21.janvārim te notiks viens no Eiropas kausa bobslejā un skeletonā posmiem.

Turklāt Mogotel aktīvi sadarbojas ar MICE aģentūrām un sporta federācijām, organizējot sportistu izmitināšanu sacensībās un nometnēs, kā arī konferences un korporatīvos pasākumus. Jau patlaban šāds sadarbības formāts ir ļoti pieprasīts.

Mogotel tuvākajā laikā Jūrmalā atvērs pirmo Rixwell Collection zīmola viesnīcu Latvijā un pārņems pārvaldībā Ibis zīmola viesnīcu Bratislavā.

INFORMĀCIJA PAR MOGOTEL

Mogotel Hotel Group ir Rīgā bāzēts starptautisks viesnīcu operators, kurš viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas kopš 2002.gada. Patlaban Mogotel pārvalda 22 viesnīcas astoņās valstīs, kopā piedāvājot vairāk nekā 3000 numurus. Uzņēmums pārvalda viesnīcas Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Ungārijā un Ukrainā, pārstāvot zīmolus Wellton Hotels, Rixwell Hotels, Rixwell Collection Hotels, RIJA Hotels, Wyndham, Ramada by Wyndham un Novotel. Visas viesnīcas atbilst starptautiskajiem standartiem viesmīlības jomā, ievēro visus drošības pasākumus, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un nemainīgi augstu viesmīlības kvalitāti, neatkarīgi no viesnīcas klases. Lai viesiem nodrošinātu maksimālu komfortu, uzņēmums Mogotel veiksmīgi izmanto visus modernos viesmīlības jomas rīkus, tehnoloģijas un inovācijas. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.8068471sec.