«Grand Hotel Kempinski Riga» –piedāvā modernus apartamentus stilīgai pilsētas dzīvei

Grand Hotel Kempinski Riga, Latvijas vienīgā starptautiskā  pieczvaigžņu luksusa viesnīca, ar prieku paziņo par Kempinski Riga apartamentu atklāšanu, kas  būs lielisks paildinājums dinamiskai pilsētas dzīvei, jau piedāvājumā esošajiem viesnīcas  numuriem.

Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 23 greznus apartamentus ērtai un ekskluzīvai pieredzei pašā  galvaspilsētas sirdī. Ar plašu izmitināšanas piedāvājuma klāstu un piekļuvi pieczvaigžņu viesnīcas  pakalpojumiem, Kempinski apartamenti ir izveidoti, lai apmierinātu dažādas viesu vajadzības un  vēlmes. 

Dabas skaistuma klātesamība un plašais pilsētas aktivitāšu piedāvājums padara to par vilinošu  galamērķi gan ziemas, gan vasaras brīvdienām. 

Pateicoties tādām ērtībām kā spa, fitnesa centrs un modernas ēdināšanas iespējas, viesi var sagaidīt  patiesi patīkamu pieredzi. Tā pat īpašu uzturēšanos apartamentos padara viesnīcas konsjeržs un  viesu uzkopšanas nodaļas serviss, kuri parūpēsies, lai katra mazākā viesa vēlēšanās tiktu īstenota.

"Mūsu izsmalcinātajos apartamentos ir klasisks interjers un mēbeles. Tajos ir plašas atvērta  plānojuma dzīvojamās istabas ar atpūtas un ēdamistabas zonu, kā arī plašas virtuves. Visos apartamentos ir platekrāna televizors, gaisa kondicionieris, plaša skapja telpa un privāta vannas  istaba ar dušu un vannu. No katra apartamenta paveras skats uz Vecrīgu, Operas parku un  nebeidzamu skatu uz pilsētu,” stāsta Karmena Mautnere, Grand Hotel Kempinski Riga  ģenerāldirektore.

Kempinski apartamenti

VIENAS GUĻAMISTABAS APARTAMENTI

∙ 5 Vienas guļamistabas apartamenti

∙ Izmērs 45 kv m

∙ Skats uz iekšpagalmu

SUPERIOR VIENAS GUĻAMISTABAS APARTAMENTI

· 5 Superior vienas guļamistabas apartamenti

· Izmērs 55 kv m

∙ Skats uz iekšpagalmu

STUDIO TIPA APARTAMENTI AR SKATU UZ PARKU

∙ 4 studio tipa apartamenti ar skatu uz parku

∙ Izmērs 70 kv m

∙ Skats uz Operas parku

DELUXE VIENAS GUĻAMISTABAS APARTAMENTI

∙ 5 Deluxe vienas guļamistabas apartamenti

∙ Izmērs 95 kv m

∙ Skats uz pilsētu

DIVU GUĻAMISTABU APARTAMENTI AR SKATU UZ PARKU

∙ 4 divu guļamistabu apartamenti ar skatu uz parku

∙ Izmērs 152 kv m

∙ Skats uz Operas parku

Par Grand Hotel Kempinski Riga: 

Atrodas iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta  UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances  līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141  augstas klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju  telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu.  Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze  gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski: 

Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa.  Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību,  papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 82 pieczvaigžņu  viesnīcas un rezidenču portfolio 36 valstīs un turpina pievienot jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos  Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un  panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un  arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un  prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus  iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko  neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi — Global Hotel Alliance (GHA). 

www.kempinski.comwww.gha.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Hotel Kempinski Riga
,


Stage 22
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83623695sec.