Kenija aicinās Eiropas lētās lidsabiedrības uzsākt lidojumus no tās

Āfrikas valsts Kenija plāno uzsākt aktīvas diskusijas ar Eiropas zemo cenu lidsabiedrībām, piemēram Ryanair un EasyJet, lai tās uzsāktu regulārus lidojumus uz šo valsti. Eiropas ceļotājiem Kenija būtu ļoti saistoša, jo tā ir slavena ar savām pludmalēm un safari dabas parkiem.

Kenijas tūrisma ministrs Nažibs Balalra pavēstījis, ka valsts šobrīd izstrādā stratēģiju kā piesaistīt Eiropas zemo cenu lidsabiedrības lidot no Lielbritānijas uz Keniju. Viņš norādījis, ka plāno pats personīgi vērsties pie Ryanair un EasyJet vadībām.

Tūrisms ir viens no lielākajiem valsts ienākumu avotiem, kas ģenerēja vairāk nekā 1 miljarda eiro ienākumus pērn.

Balalra uzskata, ka lidojumus būtu jāveic uz Mombasas lidostu, kas ir otra lielākā valsts lidosta pēc galvaspilsētas Nairobi. No šīs lidostas tuvumā ir tūristiem saistošas atrakcijas.

Šobrīd Lielbritānijas tūristi sastāda lielu daļu Kenijas tūristu, atpaliekot tikai no amerikāņiem. Pēc šīm divām, angliski runājošajām valstīm, seko Indija, Ķīna un Vācija. Tikai 16% no Kenijas tūristiem nāk no citām Āfrikas valstīm.

Kenija šogad cer uz 18% lielu tūristu skaita pieaugumu (2017. gadā tas pieauga par 10%). Tā ir uzlabojusi savu infrastruktūru, piesaistot dažādus pasaulē slavenus viesnīcu zīmolus, kā arī uzlabojusi dzelzceļa infrastruktūru un drošības līmeni valstī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15179682sec.