Ko par ceļotāju stāsta lidmašīnas sēdvietas izvēle?

Ja pastāv iespēja savu sēdvietu izvēlēties pašam, katrs par to parūpējas, izvērtējot savus kritērijus. Sēdvietas izvēle - pie loga, pa vidu vai ejas pusē, ir viegli izdarāma, jo patiesībā šī izvēle raksturo ceļotāja būtību.

Izpētīts, ka 55% pasažieri izvēlas vietu blakus logam, taču 45% priekšroku dod sēdvietām, kas ir ejas malā. Cilvēki, kas izvēlas sēdvietas blakus ejas malai ir patstāvīgi - netraucēti var doties uz labierīcībām, strādāt ar datoru un darboties, neatkarīgi no citiem.

Cilvēki, kas labprāt lido sēžot pie lidmašīnas loga ir sapņotāji, kuriem patīk vērot notiekošo ārpus loga, kā arī viņi, lidojuma laikā, labprāt izvēlas pagulēt. Savukārt cilvēki, kuriem patīk sēdēt pa vidu ir ekstraverti vērst un tiem patīk runāt un apspriest notiekošo ar blakussēdētājiem.

Sēdvietas izvēle garos pārlidojumos var kļūt par nozīmīgu ceļojuma sastāvdaļu, turklāt labākās vietas meklējumus var balstīt uz daudz vairāk niansēm nekā varētu šķist.

Padomi lidmašīnas sēdvietas izvēlē:

Izvairieties no pulcēšanās zonām

Ja jūsu izvēlētā sēdvieta atrodas lidmašīnas tualešu vai virtuves tuvumā, pastāv liela iespēja, ka jūsu ceļojums būs nemierīgs. Gara pārlidojuma laikā var šķist, ka jums ir paveicies ar sēdvietu tā dēvētajā izejas rindā ekonomiskajā klasē, taču, ja tā atrodas blakus tualetei, jūsu ceļojumu pastāvīgi traucēs pasažieri, kas vēlēsies to apmeklēt.

Turbulence

Ja jums ir nosliece uz jūras slimību, noteikti jāizvēlas sēdvieta, kas atrodas vistuvāk lidaparāta viduspunktam. Interneta vietnes Skyscanner.com veiktajā aptaujā noskaidrots, ka par visstabilāko punktu turbulences laikā pasažieri atzīst tieši lidmašīnas vidus zonu.

Vieta kājām

Visvairāk vietas kājām iegūsiet, izvēloties sēdvietu izejas rindās vai pirmajā salona rindā. Acīmredzamu iemeslu dēļ šīs parasti kļūst par vispopulārākajām sēdvietām, tādēļ tās bieži tiek rezervētas īpašiem aviokompāniju klientiem vai tiem pasažieriem, kas par papildus komfortu gatavi maksāt vairāk.

Esiet informēti par atgāžamajām atzveltnēm

Ja lidojuma laikā vēlaties ērti nosnausties, svarīgi atcerēties, ka sēdvietas izejas rindu priekšpusē un lidmašīnas pēdējā rindā visbiežāk nav atgāžamas.

Drošība

Ja lidojuma laikā jūs mēdz pārņemt neizskaidrojams nemiers, centieties izvēlēties sēdvietu lidaparāta aizmugurē.

Izmantojiet logu sniegto komfortu

Gadījumā, ja apsverat domu lidojuma laikā izmantot lidmašīnas "sienu" starp iluminatoriem, lai ērti iekārtotos snauduļošanai, iegādājieties biļeti lidaparāta kreisajā pusē. Jau minētā vietnes Skyscanner aptauja atklāj arī, ka aviotūristi, kas lido bieži, labprātāk izvēlējušies salona kreisās puses sēdvietas pie loga, jo tieši šajā pusē vairākumā aviolaineru iluminatori novietoti starp sēdvietām, ļaujot izmantot plakano virsmu starp tiem kā ērtu atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15275812sec.