«airBaltic» 2022. gadā pievienojušies 48 Pilotu akadēmijas absolventi

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka 48 airBaltic Pilotu akadēmijas studenti 2022. gadā pēc absolvēšanas pievienojušies uzņēmumam kā otrie piloti. Šobrīd akadēmijā studē 67 studenti, un 2023. gadā tiks veidotas četras jaunas studiju grupas – februārī, maijā, septembrī un novembrī.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pagājušais gads Pilotu akadēmijai bijis bagāts, un esmu gandarīts, ka tā starptautiskā līmenī kļūst aizvien atpazīstamāka. Konkrētāk, šis sasniegums, ko guvuši nesenie absolventi, kas pievienojušies airBaltic, ievērojami norāda uz Pilotu akadēmijas apmācību kvalitāti un studentu apņēmību veidot savu karjeru kā komerciālo lidsabiedrību pilotiem. Viņiem būs svarīga loma mūsu uzņēmuma izaugsmē un panākumos, un mēs vēlam viņiem visu to labāko jaunajos amatos.”

Kopumā 48 airBaltic Pilotu akadēmijas absolventi sāka karjeru airBaltic 2022. gadā. Viņi pārstāv tādas valstis kā Latvija (24), Francija (7), Vācija (5), Lietuva (4), Spānija (3), Somija (2), Igaunija (1), Zviedrija (1) un Nīderlande (1). No absolventu kopējā skaita sešas ir sievietes, kuras pievienojušās airBaltic.

Iepriekšējos 12 mēnešos studenti nolidojuši 4202,3 stundas, bet visvairāk laika gaisā pavadīts martā, augustā un septembrī.

Kopumā 2022. gadā Pilotu akadēmijā studijas uzsāka 49 cilvēki, taču šobrīd aktīvi studē 67 studenti. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču ir arī studenti no citām ES valstīm, tai skaitā Vācijas, Francijas, Somijas, Spānijas un Itālijas. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes.

Šobrīd kā otrie piloti pēc studiju beigšanas airBaltic kopumā pievienojušies 76 studenti. Lai pārietu kapteiņa amatā, ir jāuzkrāj 4 līdz 5 gadu lidojumu pieredze. Ņemot vērā, ka airBaltic Pilotu akadēmija dibināta 2018. gadā, jau pavisam drīz iespējams sagaidīt pirmos Pilotu akadēmijas kapteiņus. Gadu laikā kopējais Pilotu akadēmijas studentu skaits sasniedzis 152.

Katra mēneša pirmajā piektdienā tiek rīkotas īpašas Pilotu akadēmijas atvērto durvju dienas. Šo pasākumu laikā, kas notiek pārmaiņus gan attālināti, gan klātienē, apmeklētājiem ir iespēja iegūt detalizētu informāciju par Pilotu akadēmiju, tās programmu, studiju procesu, pilota profesiju un konsultēties ar airBaltic Training pārstāvjiem par to, kā sagatavot labu pieteikumu un tikt izvēlētam par kursantu, un daudz ko citu. Turklāt lidojuma simulatorā iespējams izbaudīt lidmašīnas vadīšanas sajūtu.

Kopš 2022. gada maija airBaltic Pilotu akadēmija uzlabojusi maksājumu struktūru tās komerciālo pilotu studiju programmai. Tādējādi tagad pēc veiksmīga uzņēmuma vērtējuma saņemšanas airBaltic finansēs ievērojamu daļu no studiju maksas.

Plašāka informācija par airBaltic Pilotu akadēmiju: www.pilotacademy.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65551209sec.