Astoņi studenti absolvē «airBaltic» Pilotu akadēmiju

2023. gada 20. februārī astoņi studenti absolvēja Latvijas lidsabiedrības airBaltic Pilotu akadēmiju. Absolventi pēc pilna laika komerciālā pilota programmas pabeigšanas saņem komercpilota apliecību. Turklāt jau 17. grupa ar 17 studentiem uzsāka profesionālās pilota studijas.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Mēs lepojamies ar jaunākajiem Pilotu akadēmijas absolventiem. Lai pavisam drīz pievienotos airBaltic komandai, daži no viņiem šomēnes uzsāks papildu apmācības. Augsti kvalificēti darbinieki ir viens no galvenajiem jebkuras lidsabiedrības veiksmīgas darbības priekšnoteikumiem. Sveicam arī jaunos un apņēmīgos 17. grupas studentus, kas šodien uzsākuši savas apmācības.”

Jaunie absolventi pārstāv tādas valstis kā Vāciju, Itāliju, Lietuvu un Latviju. Savukārt 17. grupas studenti pārstāv Austriju, Igauniju, Somiju, Franciju, Vāciju, Latviju, Lietuvu, Nīderlandi un Zviedriju.

Šobrīd kopumā airBaltic Pilotu akadēmijā ir 75 aktīvi studenti. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču ir arī studenti no citām ES valstīm, tai skaitā Vācijas, Francijas, Somijas, Spānijas un Itālijas. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic pievienojušies 77 studenti.

Kopš 2022. gada maija airBaltic Pilotu akadēmija uzlabojusi maksājumu struktūru tās komerciālo pilotu studiju programmai. Tādējādi tagad pēc veiksmīga uzņēmuma vērtējuma saņemšanas airBaltic finansēs ievērojamu daļu no studiju maksas.

airBaltic Pilotu akadēmijas studentiem būs jāsedz mācību maksa līdz privātās pilota licences iegūšanai, šīm izmaksām veidojot aptuveni 25 000 eiro. Pēc airBaltic pilotu novērtējuma saņemšanas un kļūšanas par uzņēmuma darbinieku lidsabiedrība nodrošinās finansējumu pārējām studijām.

Vairāk informācija par airBaltic Pilotu akadēmiju: www.pilotacademy.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90425611sec.