FlixBus atklāj plānus darbības uzsākšanai Baltijas valstīs

Viens no Eiropas vadošajiem starptautiskajiem pasažieru pārvadātājiem FlixBus 2020. gada 8. jūlijā prezentēja savus attīstības plānus Baltijas valstīs.

FlixBus ilgtermiņa stratēģija ir piedāvāt visizdevīgākos tālsatiksmes autobusu pārvadājumus starp Latviju, Igauniju un Lietuvu, caur Poliju un Vāciju savienojot Baltijas valstis ar visplašāko autobusu reisu tīklu Eiropā.

FlixBus izziņotie jaunie savienojošie reisi aties no Tallinas, Rīgas, Viļņas un Kauņas, bet galamērķu vidū būs Varšava un Berlīne. FlixBus rīkotājdirektors Polijā, Ukrainā un Baltijas valstīs Mihals Lemans (Michał Leman) tiešsaistes preses konferencē teica:

"Man ir milzīgs prieks, ka pēc mēnešiem ilgiem sagatavošanās darbiem un aizkavēšanās pandēmijas dēļ mēs beidzot varam īstenot savus plānus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs jo īpaši priecājamies, ka esam daļa no tā sauktā "Baltijas burbuļa", kas bija pirmā teritorija Eiropā, kurā atsākās brīva ceļošana. Par to jāpateicas Baltijas valstu iedzīvotāju atbildīgajai rīcībai, un mēs atklājam jaunos maršrutus, paturot to prātā, lai rūpētos par mūsu pasažieru drošību."

Sākotnēji piedāvājumā ietilps 18 galamērķi. Tomēr, pateicoties FlixBus ērtajai savienojumu sistēmai, pasažieriem no Baltijas valstīm būs ērta piekļuve vairāk nekā 100 galamērķiem no Varšavas uz citām pilsētām Polijā, kā arī Rietumeiropā un Dienvideiropā.

"Pirmie zaļo FlixBus autobusu reisi no Baltijas valstīm tiks atklāti 2020. gada 16. jūlijā, un mums ir īpašs iepazīšanās piedāvājums pasažieriem, kas ceļo no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, – starptautiskie reisi, kuru cenas sākas no 4,99 EUR," piebilda Mihals Lemans.

Inovatīvs biznesa modelis

FlixBus ir gan lielākais starppilsētu autobusu pārvadājumu nodrošinātājs Eiropā, gan informācijas tehnoloģiju uzņēmums. FlixBus tehnoloģiju platforma nodrošina biļešu tirdzniecību, klientu apkalpošanu un maršrutu tīkla plānošanu. FlixBus rūpējas arī par mārketingu un pārdošanu, savukārt vietējie partneri nodrošina pasažieru pārvadājumus. Baltijas valstīs FlixBus galvenais vietējais sadarbības partneris ir Lietuvas autobusu operators Ollex, kas nodrošinās pārvadājumus jaunajos maršrutos. Sešu darbības gadu laikā FlixBus ir izveidojis sadarbību ar vairāk nekā 300 autobusu pārvadājumu partneriem visā Eiropā.

Lai gan autobusi pieder dažādiem vietējiem uzņēmumiem, FlixBus garantē vienādu apkalpošanas kvalitāti jebkurā autobusā. Pasažieriem vienmēr ir pieejams bezmaksas bezvadu internets, ērti sēdekļi ar plašu vietu kājām, gaisa kondicionieris, elektrības rozetes un tualete. Kopš 2013. gada uzņēmuma zaļie autobusi visā Eiropā ir pārvadājuši jau vairāk nekā 100 miljonus pasažieru un radījuši simtiem jaunu darba vietu. FlixBus pašlaik apkalpo 2500 galamērķus 29 Eiropas, Āzijas un Ziemeļamerikas valstīs.

Augsta līmeņa veselības un drošības pasākumi

FlixBus ir ieviesis dažādus piesardzības pasākumus un papildinājis pasažieru pārvadāšanas noteikumus, lai nodrošinātu vislabākās higiēnas prakses ievērošanu. Daži no šiem pasākumiem:

•    pasažieriem reģistrācijas un brauciena laikā ir obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs (šādu prasību ievēro arī vadītāji);

•    bezkontakta biļešu un dokumentu pārbaude iekāpjot;

•    iekāpjot autobusā, pasažieriem obligāti jādezinficē rokas (pārvadātājs nodrošina roku dezinfekcijas līdzekli);

•    iekāpšana notiek tikai pa autobusa aizmugurējām durvīm;

•    2 metru distances ievērošana iekāpšanas laikā;

•    profesionāļu veikta pilnīga transportlīdzekļu dezinfekcija pēc katra brauciena.

FlixBus aicina visus pasažierus rūpīgi sekot līdzi savam veselības stāvoklim un ceļojumos doties tikai veseliem. Papildus minētajiem noteikumiem pasažieriem ir obligāti jāievēro savās valstīs spēkā esošie likumi un profilakses pasākumi. Plašāka informācija: Igaunijai, Latvijai, Lietuvai, Polijai.

FlixBus informatīvais paziņojums par drošību atrodams global.flixbus.com.

Ērta biļešu rezervācija

Biļetes uz jaunajiem FlixBus reisiem Baltijas valstīs, kā arī tiešajiem reisiem uz dažādām Eiropas valstīm var iegādāties tiešsaistē:  www.flixbus.lv, izmantojot FlixBus mobilo lietotni vai vairāk nekā 30 000 sadarbības partneru tirdzniecības punktos visā Eiropā, tostarp 15 tirdzniecības vietās Rīgā, Tallinā, Viļņā un Kauņā. Elastīga rezervācijas datuma maiņa vai atcelšana ir iespējama līdz 15 minūtēm pirms reisa atiešanas. Bagāža tiek pārvadāta bez maksas, un brauciena biļetes nav nepieciešams izdrukāt – reģistrēties var ar viedtālruni, noskenējot QR kodu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46076894sec.