Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku dalībnieki vilcienos drīkst braukt bez maksas

“Pasažieru vilciens” aicina XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku dalībniekus kā pārvietošanās līdzekli svētku nedēļā izmantot vilcienu, jo no 2. līdz 10. jūlijam Rīgā un Pierīgā jeb vilcienu maršrutu shēmas A un B zonā jebkurā virzienā svētku dalībnieki drīkst braukt bez maksas.

Ja svētku dalībnieki vilcienā vēlas pārvietoties vilciena maršrutos zonās, kas ir aiz pieturas punktiem “Lilaste”, “Vangaži”, “Pārogre”, “Cena” un “Vaivari”, tiks piemērota standarta braukšanas maksa konkrētam maršrutam.

Bezmaksas vienreizējās biļetes atsevišķi katram braucienam svētku dalībnieki var iegūt “Pasažieru vilciena” tīmekļvietnē www.pv.lv un mobilajā lietotnē, kā biļešu veidu izvēloties “Dziesmu un deju svētku dalībnieka biļete”, Mobilly lietotnē, biļešu kasēs dzelzceļa stacijās vai vilcienā pie konduktora kontroliera, uzrādot Svētku dalībnieka karti. Lūdzam ņemt vērā, ka tiem, kuri vilcienā iekāps ar iepriekš izņemtu biļeti, konduktors kontrolieris lūgs uzrādīt arī Svētku dalībnieka karti.

Satiksmes ministrijas rosinātos grozījumus normatīvajā regulējumā, kas dod iespēju XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku laikā to dalībniekiem bez maksas pārvietoties ar vilcienu Rīgas teritorijā, Ministru kabinets atbalstīja 2023. gada 1. jūnijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23134208sec.