Deli metro pasažierus pārbaudīs ar alkometriem

Jauna pilotprojekta ietvaros Deli metro pasažieriem pirms iekāpšanas vilcienā var nākties iziet alkometra pārbaudi.

Indijas Centrālo Industriālās drošības spēku (CISF) darbinieki jau tuvākajā laikā uzsāks alkometru izmantošanu, lai pārbaudītu, vai Deli sabiedriskā transporta pasažieri vilcienos nesēžas alkohola reibumā.

Ja alkometra pārbaudē noskaidrosies, ka pasažieris ir alkohola reibumā, viņam tiks liegta iekāpšana vilcienā. Šāda programma tiks īstenota ar nolūku mazināt sabiedriskās kārtības traucējumus bieži vien pārpildītajos vagonos.

"Piedzērušies ceļabiedri ir nevajadzīgs traucēklis citiem pasažieriem. Nav patīkami, ja nākas stāvēt vai sēdēt blakus kādam, kura elpa pamatīgi smako pēc alkohola," atzīst CISF pārstāvis Hemendra Singhs.

Viņš piebildis, ka pēdējā laikā dažādi konflikti iedzērušu pasažieru starpā kļuvusi par visai nopietnu problēmu Deli metro vagonos, jo īpaši – vēlās vakara stundās.

Singhs gan atzinis, ka CISF alkometra pārbaudes veiks vien tiem ļaudīm, kuri izrādīs pazīmes, ka atrodas alkohola reibumā. Jaunā sistēma sākotnēji darbosies eksperimentālā ceļā.

Ātrgaitas masu transporta tīkls Deli tika izveidots 2002. gadā, un šobrīd tas ne vien iemantojis milzīgu popularitāti pilsētas iedzīvotāju vidū, bet arī ticis paplašināts uz visiem pilsētas rajoniem un priekšpilsētām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91359901sec.