Britu tūrists iesūdz tiesā kruīza kuģa apkalpi par pāragru modināšanu

Kāds tūrists no Lielbritānijas izlēmis iesūdzēt tiesā kruīzu kompāniju un biļešu aģentūru izciesto "moku" dēļ, kad kādu rītu kuģa apkalpe bija palūgusi pasažieriem būt nomodā agrāk nekā ierasts.

Bijušais politiķis Deivids Bukbainders apgalvo, ka, kuģojot pa Vidusjūru, luksusa kruīza lainera apkalpe 2012. gada februārī vēlējusies, lai pasažieri nākamajā rītā būtu nomodā jau pulksten piecos, jo šajā laikā bijis plānots piestāt Eilatas ostā Izraēlā.

71 gadu vecais ceļotājs, kurš kruīza braucienā bija devies kopā ar savu 86 gadus veco brāli, apgalvo, ka "mokas", kas bijušas saistītas ar pamošanos plkst. 3:30 naktī, "izbojājušas" viņu atvaļinājumu.

Kruīzu kompānijas "Thomson Cruise" pārstāvis atzinis, ka agrā pamošanās bijusi nepieciešama, lai varētu sagatavoties imigrācijas procedūrām Izraēlā.

Turpretī Bukbainders to noliedzis, apgalvojot, ka pasažieru sagatavošana ekskursijām jau pašā rīta agrumā ļāvusi kruīzu kompānijai labāk nopelnīt. Viņš arī minējis, ka viņa brālis, kuram esot "nopietnas veselības problēmas", apkalpes pieprasījuma dēļ 3:30 naktī kļuvis "nervozs".

Tiesas prāvā pret kompāniju "Thomson Cruises" un biļešu aģentūru "Thomas Cook" tiks izvirzīta prasība par divu tūkstošu eiro atgriešanu – tieši tik, cik abiem kungiem izmaksājis septiņu dienu kruīzs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47694993sec.