Intervija ar ceļotāju - Hannu Pilsumu

Intervija ar ceļotāju - Hannu Pilsumu

Vārds, uzvārds: Hanna Pilsuma
Vecums: 37
Ģimenes stāvoklis: 2 pusaudži - dēls un meita
Izglītība: augstākā
Darba vieta: pašvaldības aģentūra
Dzīves vieta: Mārupes pag.
Intereses/hobiji: joga, austrumu filozofija, mūzika


Travelnews.lv: Pastāstiet lasītājiem, kāda veida ceļojumos Jūs esat devies visbiežāk (privātie, komandējumi, biznesa ceļojumi u.c.)? un kā Jūs izvēlaties sava ceļojuma maršrutu vai vietu?

Hanna Pilsuma: Visbiežākie ceļojumi man ir bijuši privātie un vairāk saistīti ar konkrētiem cilvēkiem, draugiem, kuri mani ir personīgi aicinājuši. Protams, arī mana personīgā interese par Austrumu kultūru un jogu pēdējā laikā ir veicinājusi manu ceļojumu virzienu izvēli, proti, uz Indiju, Ķīnu.


Travelnews.lv: Kam, ceļojot, Jūs pievēršat vislielāko uzmanību (arhitektūrai, dabai, cilvēkiem, u.c.)?

Hanna Pilsuma: Ceļojuma laikā nekam speciāli jau nav uzmanība jāpievērš, jo viss skaistais tāpat spēj uzrunāt ikkatru. Tas gan attiecas uz tiem, kuriem ir vēlme, ko redzēt. Vairāk mani vilina siltās zemes ar kalniem un zilajām jūrām, protams, arī cilvēki. Cilvēki ir tik dažādi, neparasti un vienkārši, un es arvien vairāk saprotu, ka visur pasaulē tie ir ļoti līdzīgi. Tās pašas vajadzības ... atšķiras tikai ādas krāsa ...

Travelnews.lv: No kurienes Jūs iegūstat informāciju par ceļojuma galamērķi?

Hanna Pilsuma: Pārsvarā informāciju gūstu no draugiem. Pēc manu pēdējo gadu interesēm, piemēram, Indijā dzīvo mans garīgais skolotājs, braucu turp, jo līdz ar to es gūstu vairāk ne tikai vienkāršus ceļojuma iespaidus.

Travelnews.lv: Vai Jūs izmantojiet Latvijas tūrisma uzņēmumu pakalpojumus? Vai to piedāvājumi ir daudzveidīgi, kvalitatīvi un atbilst Jūsu prasībām? Vai Jūs, varat minēt kādus piemērus?

Hanna Pilsuma: Ar tiem tūrisma pakalpojumiem Latvijā ir visādi. Esmu, protams, izmantojusi, bija viena samērā liela tūrisma firma, kura tā teikt lika man vilties ne reizi vien, bet ir bijušas arī tādas, kas palīdz meklējumos. Taču pārsvarā maršrutus gan plānoju pati.

Travelnews.lv: Kas ir Jūs pārsteidzis ārvalstu vai Latvijas tūrisma pakalpojumu sniedzēju rīcībā, piedāvājumā? Vai Jūsuprāt ir kāds tūrisma pakalpojums, kas Latvijā nav piedāvāts?

Hanna Pilsuma: Godīgi sakot, tad šķiet Latvijā tiek piedāvāts pietiekošs pakalpojumu klāsts, tikai ļoti vēlētos, lai kvalitāte ietu līdzi piedāvājumam. Vēlētos, lai izdodot naudu, pēc tam nebūtu „ar kamolu” kaklā jāstaigā apkārt. Turpretī, ja runā par to, kas nav piedāvāts Latvijā, tad varbūt mēs varētu šeit arī kādu ieinteresēt ar jogas nodarbībām Baltijas jūras krastā.

Travelnews.lv: Ko Jūs esat ieplānojusi apskatīt vēl šogad?

Hanna Pilsuma: Man ļoti gribētos aizbraukt uz Dienvidameriku, arī Brazīliju, vai šogad iznāks, nu nezinu gan, jūtu, ka esmu gatava Krievijai, varbūt turp.

Travelnews.lv: Vai Baltijā ir tādas vietas, kur Jūs vēl neesiet bijusi? Kura vieta Jums ir palikusi atmiņā vislabāk?

Hanna Pilsuma: Man iznāk bieži braukt uz Lietuvu, un tā šķiet sakoptāka un piemērotāka tūristiem kā Rīga, bet vislabāk man patīk pakavēties pie atklātās Baltijas jūras. Protams, esmu bijusi Baltijā „šur un tur”, un vislabāk to tagad vēlētos apceļot kopā ar bērniem, automašīnu un noteikti tam būtu jābūt vasarā.

Travelnews.lv: Vai Jūs spējat būt spontāns un doties ceļojumā pusstundas laikā, vai arī Jums nepieciešams ilgs laiks, lai izplānotu ceļojumu?

Hanna Pilsuma: Jā, viennozīmīgi, tam es laiku atrodu vienmēr un ja, mani aicina, tad ātrumā domāju, kur palikt bērniem, vai arī tad organizēju visu tā, lai bērni varētu doties man līdzi.

Travelnews.lv: Pastāstiet kādu kuriozu/ interesantu gadījumu vai suvenīru, ko Jūs kādā no valstīm esiet redzējis/piedzīvojis!

Hanna Pilsuma: Nezinu vai ir kāds īpašs kuriozs atgadījums. Taču aizbraucot uz eksotiskākām valstīm tos var piedzīvot ik uz soļa ... piemēram, kā Indijā mana dēla gaišās matu cirtas centās aptaustīt vai ikkatrs iezemietis. Vai kā Arābu jūrā nācās peldēties ar visām drēbēm, jo pie viņiem sievietes nepeldas un kur nu vēl bikini ...

Travelnews.lv: Pabeidziet, lūdzu, teikumus!

Hanna Pilsuma:
Vislabākā sezona ceļošanai Jūsuprāt ir ...vasara, rudens, ziema, pavasaris
Noteikti ieteiktu cilvēkiem apmeklēt ...Ķīnu, lai sajustu mieru, ko spēj sniegt tikai budisma zemes, un arī lai lauztu stereotipus par maziem un dzelteniem cilvēciņiem
No ceļojumiem visbiežāk mājās es pārvedu... saldumus
Lielākais sapnis ir aizceļot uz ...Brazīliju

Trīs lietas, kuras vienmēr atradīsies koferī ...prieks, pateicība un mīlestība
Mans novēlējums pārējiem ceļotājiem ir ... lai kur tu arī brauktu, tu būsi mājās, jo tavas mājas esi tu pats!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85377502sec.