Intervija ar ceļotāju - Lāsmu Freibergu

Vārds, uzvārds: Lāsma Freiberga

Vecums: 20
Ģimenes stāvoklis: neprecējusies
Izglītība: studēju
Dzīves vieta: Jelgava
Intereses/hobiji: Daudzas un dažādas,

viss atkarīgs no apstākļiem

Lasma


Travelnews.lv: Pastāstiet lasītājiem, kāda veida ceļojumos Jūs esat devies visbiežāk (privātie, komandējumi, biznesa ceļojumi u.c.)? un kā Jūs izvēlaties sava ceļojuma maršrutu vai vietu?

Lāsma Freiberga: Visbiežāk esmu devusies privātajos ceļojumos. Ceļojuma galamērķi parasti izvēlos pēc draugu vai paziņu ieteikumiem. Pirms tam arī parasti izpētu vietas, kuras apmeklēšu, un uzzinu atsauksmes par attiecīgo ekskursiju.


Travelnews.lv: Kam, ceļojot, Jūs pievēršat vislielāko uzmanību (arhitektūrai, dabai, cilvēkiem, u.c.)?

Lāsma Freiberga: Parasti no ceļojuma cenšos gūt visus iespējamos iespaidus. Iepazīstos gan ar dabu, gan arhitektūru, gan cilvēkiem un kultūru. Taču vairāk aizrauj daba un ceļošana pa vietām, kas nav parastie tūristu apskates objekti, jo tā vislabāk ir iepazīt valsti, kurā esi ieradies.


Travelnews.lv: No kurienes Jūs iegūstat informāciju par ceļojuma galamērķi?

Lāsma Freiberga: Pārsvarā informāciju iegūstu no interneta, ceļojumu aģentūrām un draugiem.


Travelnews.lv: Pastāstiet, lūdzu, īsi par Jūsu pēdējo ceļojumu? Kāds bija tā mēķis? Spilgtākie mirkļi?

Lasma

Lāsma Freiberga: Pēdējais ceļojums bija uz Krētu. Grūti aprakstīt spilgtākos mirkļus, jo viss ceļojums bija fantastisks. Dodoties uz šo Grieķijas salu, nespēju pat iedomāties, ka tā spēs tik ļoti pārsteigt ar savu skaistumu. Lai gan biju dzirdējusi ļoti labas atsauksmes, tomēr gaidītais pārspēja visu cerēto.

Travelnews.lv: Kas ir Jūs pārsteidzis ārvalstu vai Latvijas tūrisma pakalpojumu sniedzēju rīcībā, piedāvājumā? Vai Jūsuprāt ir kāds tūrisma pakalpojums, kas Latvijā nav piedāvāts?

Lāsma Freiberga: Nekādi pārsteigumi līdz šim nav bijuši. Nepārzinu visu tūrisma aģentūru pakalpojumu klāstu, lai objektīvi spriestu, taču uzskatu, ka mums ir burvīga pludmale, kuru īpaši neizmanto tūrismam.


Travelnews.lv: Ko Jūs esat ieplānojusi apskatīt vēl šogad?

Lāsma Freiberga: Ārzemju braucieni droši vien izpaliks, taču ceru mazliet apceļot skaistākās Kurzemes pilsētas.


Travelnews.lv: Vai ir tādas vietas, kur Jūs vēl neesiet bijusi, bet uz kurām noteikti gribētos aizbraukt? Kura vieta Jums ir palikusi atmiņā vislabāk?

Lāsma Freiberga: Vai! Vieglāk uzskaitīt, kur esmu bijusi. Tādēļ vietas, uz kurām vēl vēlos aizceļot, ir ļoti daudz. Protams, visspilgtāk atmiņā ir palicis pēdējais ceļojums uz Krētu.

Lasma
Travelnews.lv: Vai Jūs spējat būt spontāns un doties ceļojumā pusstundas laikā, vai arī Jums nepieciešams ilgs laiks, lai izplānotu ceļojumu?

Lāsma Freiberga: Neizceļos ar spontanitāti, tādēļ parasti man ir nepieciešams laiks. Taču attiecīgos apstākļos spētu būt gatava ari pusstundas laikā.


Travelnews.lv: Pastāstiet kādu kuriozu/ interesantu gadījumu vai suvenīru, ko Jūs kādā no valstīm esiet redzējis/piedzīvojis!

Lāsma Freiberga: Kuriozu ceļojumos vienmēr ir gana un visu redzēto nav iespējams atstāstīt. Taču kā tipiskai Austrumeiropas iedzīvotājai, ļoti eksotiska un neaizmirstama bija saulrieta sagaidīšana kamieļa mugurā Sahāras tuksnesī. Ja vien nebiedē uzmācīgie arābu vīrieši, tad ir vērts izbaudīt, ko nozīmē saulriets „Melnā kontinenta” smilšainajā tuksnesī.


Travelnews.lv: Pabeidziet, lūdzu, teikumus!

Lāsma Freiberga:
• Vislabākā sezona ceļošanai Jūsuprāt ir vasara.
• Noteikti ieteiktu cilvēkiem apmeklēt Horvātiju un Krētu.
• No ceļojumiem visbiežāk mājās es pārvedu kādu nieciņu, kas saistās tieši ar šo zemi.
• Lielākais sapnis ir aizceļot uz Dominikānas Republiku.

• Trīs lietas, kuras vienmēr atradīsies koferī - zobu birstīte, grāmata, aptieciņa.

• Mans novēlējums pārējiem ceļotājiem ir gūt no ceļojuma tieši to, ko vēlējāties saņemt!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 20.03.2024 Viesu māja  “VINTĀŽA” TAKA
6 istabas nakšņošanai (līdz 30 cilvēkiem). Ir biljarda zāle un liela pirts, kur papērties vai vienkārši sasildīties. | Skatīt vairāk
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22203302sec.