Par Dome Hotel un zivju restorānu Le Dome intervijā vēsta Gundars Ozols

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Gundaru Ozolu, viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieku uz interviju par aktualitātēm viesnīcā un restorānā Le Dome un spa piedāvājumu aukstajai sezonai.

Travelnews.lv: Kādi interesanti piedāvājumi vietējiem tūristiem pieejami Jūsu viesnīcas restorānā Le Dome? Kādi ir biznesa pusdienu piedāvājumi?

Gundars Ozols: Mūsu restorāns primāri orientēts tieši uz vietējo auditoriju. Restorāna ēdienu piedāvājums kopumā ir ļoti interesants, proti, tās ir mūsu pašu - Baltijas jūras zivis. Šobrīd Rīgā nav restorānu, kur savus viesus varētu pacienāt ar Latvijai raksturīgām, svaigām zivīm. Rīgas un Latvijas restorānos tik maz tiek piedāvātas Baltijas jūras zivis! Tieši tāpēc esmu īpaši gandarīts par to, ka varam piedāvāt Latvijas zivis gan vietējiem, gan ārvalstu gardēžiem, pagatavojot tās it kā tradicionāli, bet ar tādu kā gardēžu, gourmet piesitienu. Mūsu zivju īpašais piedāvājums nr.1 ir reņģu ēdiens - manuprāt, tas ir kolosāls. Tas ir sarežģīti pagatavojams, bet šis ēdiens noteikti piešķir reņģēm citu vērtību! Rezultātā sanāk tāds ēdiens, ka neviens vairs nevar reņģes uzskatīt par tradicionālu zemnieku ēdienu. Ar šo reņģu ēdienu vēlamies radīt kaut ko tradicionālu - tikai Latvijai kā Baltijas jūras valstij raksturīgu ēdienu. Restorānā daudz viesojas arī ārzemnieki un visi ļoti pozitīvi atsaucas par vietējiem produktiem. Restorāna cenu līmenis ir ļoti saprātīgs. Uzskatu, ka mūsu restorānā pats svarīgākais ir, lai mūsu viesiem vienmēr būtu iespēja izvēlēties kādu gardu vietējo zivju ēdienu. Un, protams, svarīga ir uzmanīga, draudzīga un individuāla apkalpošana! Vidēji biznesa pusdienas mūsu restorānā maksā 6 Ls, bet jāatzīst, ka lielākoties restorāna klienti tomēr izvēlas nevis biznesa pusdienu piedāvājumu, bet gan īpašos zivju ēdienus. 

Travelnews.lv: Kā ir ar viesnīcas Dome Hotel spa piedāvājumu? Kas tur ir īpašs un pievilcīgs?

Gundars Ozols: Šajā sezonā piedāvajam plašāku spa procedūru klāstu. Īpašais pie mums ir ķermeņa kopšanas procedūras tvaiku pirtī Hammam. Pie īpašiem spa piedāvājumiem tieši šobrīd notiek aktīvs darbs. Līdz šim pārsvarā spa tomēr strādājām, orientējoties uz viesnīcas viesiem un citiem ārzemju tūristiem. Tomēr šobrīd, lai pilnībā noslogotu spa darba laiku, gribas izveidot piedāvājumu arī vietējiem. Šobrīd spa cenas te ir kā ārzemēs - 100 eiro par masāžu, bet mēs atradīsim veidu, kā piedāvāt lojalitātes programmas vietējai auditorijai.

Mūsu spa specifisks ir formāts - te viss ir mazs un personīgs. Uz šejieni var atnākt pāris un visa spa telpa tiek nodota viņu rīcībā, tā kļūst par viņu personīgo vidi. Klāt nāk ļoti kvalitatīvas procedūras - ķermeņa sejas procedūras, ietīšanas, masāžas un sauna. Pieejamas arī atveseļošanās programmas, kas gan arī vēl lielākoties tendētas uz ārzemju viesiem. Tās pārrauga sporta ārsti un piedāvā programmas „Vesela mugura” desmit dienās vai piecās dienās. Nedēļas laikā notiek nodarbības, masāžas, vingrojumi.

Travelnews.lv: Kādas būs viesnīcas aktualitātes Adventes, Ziemassvētku un Jaungada svētku laikā? Vai būs kādi īpaši pasākumi?

Gundars Ozols: Jā, piedāvājumi un aktualitātes ir, piemēram, Ziemassvētku piedāvājums 2 līdz 4 naktīm ar spa procedūrām, ērģeļmūzikas koncerta apmeklējumu, svētku mielastu, šampanieti un daudz ko citu. Mūsu svētku piedāvājumi apskatāmi viesnīcas interneta vietnē www.domehotel.lv.

Travelnews.lv: Kas būs aktuālākais viesnīcā nākamgad?

Gundars Ozols: Jau šoziem mēs gribētu uz viesnīcas jumta atklāt ziemas bāru-terasi - tādu, kur var nākt siltās jakās, lai iedzertu gardu, pašgatavotu karstvīnu un apēstu kādu desiņu. Arī šis pasākums būtu intereses un zināma dvēseliska satura radīšanai. Ja kāda vieta cilvēkiem patīk, tā kļūst veiksmīga. Tādā gadījumā ziemas bārs, protams, darbotos arī nākamgad. Mēs gribētu radīt tādu omulīgu un ne dārgu vietiņu.

Travelnews.lv: Kādu informāciju Jūsu potenciālais klients var atrast Jūsu interneta vietnē? Vai tur atrodami kādi īpašie piedāvājumi?

Gundars Ozols: Abās interneta vietnēs - gan viesnīcas (www.domehotel.lv), gan arī restorāna (www.zivjurestorans.lv) - ir vērts ielūkoties. Informācija tiek atjaunota ļoti bieži un tur atrodami izdevīgi piedāvājumi un akcijas.

Travelnews.lv: Kā viesnīca Dome Hotel iesaistījās gaismas festivāla Staro Rīga pasākumos?

Gundars Ozols: Pie viesnīcas arī tika izvietota gaismas instalācija, kas sasaucās ar zvejas un mums tik svarīgo zivju tēmu. Proti, Staro Rīga laikā pie zivju restorāna Le Dome bija apskatāms zvejnieks ar savu stāstu „Reiz jūras krastā..”. Iespējams, tas būs redzams te līdz pat martam.

Travelnews.lv: Kā jūs vērtējat tūrismu ziņu portālu Travelnews.lv un tūrisma industrijas ziņu portālu TurismaBizness.lv?

Gundars OzolsTravelnews.lv ir viens no nedaudzajiem resursiem internetā, ko apskatu tiešām katru dienu. Tas ir iespējams, pateicoties tehnoloģijai un Jūsu vēstkopai, ko saņemu. Katru dienu izlasu vismaz divas, trīs ziņas, bet visam laika neatliek. Domāju, ka portāls Travelnews.lv Latvijas mērogam ir ļoti profesionāls projekts. Godīgi sakot, Travelnews.lv veltu vislielāko laiku no visiem interneta resursiem.

Intervijas otrā daļa, kas ir domāta tūrisma profesionāļiem, 26.11.2010 būs lasāma tūrisma industrijas ziņu portālā www.TurismaBizness.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,


Kaļķu vārti
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.44589806sec.