Rudens brīvlaiks kopā ar bērniem Stokholmā: ko redzēt un ko darīt?

Stokholma, Zviedrijas piedzīvojumiem pilnā galvaspilsēta, piedāvā neaizmirstamas iespējas ģimenēm un bērniem rudens brīvlaikā, apvienojot izklaidi un aktīvu atpūtu ar izglītojošiem ceļojumiem vēsturē. Stokholma nodrošina dažādākās ģimenes kopīgās aktivitātes, sākot no virtuālās realitātes piedzīvojumiem, izglītojošiem muzejiem, ūdens izklaidēm līdz pat īstu Helovīnu sajūtu baudīšanai. Zemāk prāmju operatora DFDS ceļošanas eksperti apkopojuši piecas idejas skolēnu brīvlaika pavadīšanai kopā ar bērniem Stokholmā.

Iespēja pacelties augstāk jeb piedzīvojums gaisā

Lai izjustu brīvības sajūtu, ko sniedz lidojums gaisā, iesakām apmeklēt “Bodyflight”, kas atrodas Stokholmas rietumu rajonā Brommā. Tā ir lieliska  iespēja visai ģimenei doties neaizmirstamā piedzīvojumā, kas sniedz vēl nebijušas sajūtas gaisā.

“Bodyflight” ir aprīkots ar milzīgu vēja tuneli, kura spēcīgā gaisa plūsma ikvienam, īpaši bērniem, ļauj baudīt šķietami īstu lidojumu. Pieredzējis instruktors, rūpējoties par drošību, ļaus visiem ģimenes locekļiem iejusties lidotāja tēlā, saņemt adrenalīna devu un veidot neaizmirstamu ģimenes piedzīvojumu. “Bodyflight” centrs Brommā ir atvērts katru dienu, tomēr lidojumiem ir vecuma ierobežojums - no 3 gadu vecuma. Šāds lidojums vēja tunelī vienai personai izmaksās ap 60 eiro, savukārt piedzīvojums visai ģimenei maksā ap 215 eiro (4 personām).

Spēļu un virtuālās realitātes pasaules atklājumi

“VREX” ir virtuālās realitātes paradīze, kas piedāvā doties elpu aizraujošā piedzīvojumā virtuālajā vidē, 300 kvadrātmetru lielā platībā. Virtuālās realitātes centrā iespējams izvēlēties vienu no sešām dažādām spēlēm un piedzīvojumiem, kur spēlētājiem kopīgi jāatrisina puzles, cietie rieksti un jāuzveic pretinieki. Izklaides centrs ir atvērts katru dienu, tomēr ir noteikts vecuma ierobežojums,  spēlētājiem jābūt vismaz  9 gadus veciem.

Savukārt  "Inferno Online Odenplan" ir pasaules lielākais spēļu centrs, kas atrodas Stokholmas centrā un tajā ir aprīkoti vairāk nekā 350 datori ar gandrīz visām šobrīd populārākajām datorspēlēm. Videospēļu cienītājiem šajā centrā ir izveidota arī Zviedrijas pirmā “Xbox” arēna un “Nintendo” spēļu izlase, ko novērtēs arī retro spēļu cienītāji.

Centrā katru dienu notiek treniņnometnes tiem, kas vēlas uzlabot savas spēles prasmes, kā arī regulāri norisinās e-sporta turnīri. "Inferno Online" piemērots spēlētājiem visās vecuma grupās, padarot virtuālo realitāti un datorspēles par lielisku ģimenes izklaides veidu.

Helovīna noskaņas brīvlaikā

Rudens skolēnu brīvdienu un Helovīna laiks Stokholmā iedveš īpašu burvību, piedāvājot aizraujošas un baiļu pilnas aktivitātes visai ģimenei. Atrakciju parks “Gröna Lund” Helovīna laikā izrotā savu teritoriju ar krāsainiem ķirbjiem un biedējošām dekorācijām, atver durvis šausmu mājām un piedāvā iespēju izbraukt īpašās Helovīna atrakcijās. Šis brīvdienu piedzīvojums ļauj sajust Helovīnu atmosfēru visa vecuma apmeklētājiem, lieliski pavadot laiku ar ģimeni.

Tāpat arī Ziemeļu (“Nordiska”) muzejs sagatavojis ne tikai izklaidējošu, bet arī izglītojošu piedzīvojumu ģimenēm, kas būs pieejams arī skolēnu brīvlaikā. Pa dienu ģimenes tiek aicinātas ceļot laikā un risināt sarežģītas mīklas un uzdevumus, taču pēc tumsas iestāšanās muzejs pārvēršas par noslēpumainu vietu, piedāvājot iespēju palikt tajā pa nakti, lai izbaudītu biedējošu un vēsturisku ceļojumu. Šis Helovīna tematiskais piedzīvojums, kas norisinās no 29. oktobra līdz 6. novembrim, sniedz iespēju izprast vēsturisko laiku un radīt ģimeniskas atmiņas kopā.

Intelektuālo piedzīvojumu osta Stokholmā

Stokholma piedāvā daudzas intelektuālas aktivitātes, kas padara ceļojumu ģimenei gan izglītojošu, gan aizraujošu. Brīvdabas muzejs “Skansen” ir vecākais brīvdabas muzejs pasaulē, un piedāvā rudens brīvlaika piedzīvojumu ģimenēm, kurā varat palīdzēt atrisināt noslēpumus, ielūkoties vēsturē, apraudzīt dzīvniekus, piedalīties rudens mākslas un amatniecības nodarbībās, kā arī doties izjādē ar zirgiem un baudīt citas izklaides, kas piemērotas visu vecumu bērniem. Šis piedzīvojums, kas apvieno intelektuālas un brīvdabas nodarbes, ir pieejams katru dienu, un vecuma ierobežojums ir atkarīgs no izvēlētās aktivitātes.

Savukārt, Nacionālais Zinātnes un Tehnoloģiju Muzejs aicina apmeklētājus apskatīt zviedru izgudrojumus un inovācijas, kas cilvēkiem atvieglojušas ikdienas uzdevumus, kā arī iepazīt tehnoloģiju un mākslīgā intelekta noslēpumus. Vienā no muzeja korpusiem “MegaMind” ikviens var eksperimentēt un radīt jaunas viedās idejas. Muzejs gan bērniem, gan pieaugušajiem piedāvā iedvesmu un prieku no zināšanu bagātības, kuru piedāvā Stokholma.

Ūdens atrakcijas un sienu kāpšana - aktīva atpūta Stokholmā

Ūdens atrakcijas un slidkalniņi ne tikai veicina smaidu bērnu sejās, bet arī ļauj vecākiem aktīvi atpūsties. “Eriksdalsbadet” ir lielākais un modernākais ūdens parks Stokholmā, kas nodrošina virkni aktivitāšu gan bērniem, gan pieaugušajiem - baseini, trenažieru zāle, kā arī akvaparks ar ūdens slidkalniņiem.

Aizraujošu piedzīvojumu piedāvā “Klätterverket Gasverket” , sienas kāpšanas iespējas. Gan klasiskā iekštelpu sienu kāpšana, gan bouldering (kāpšana telpās bez virvēm) ir pieejama kā iesācējiem, tā arī pieredzējušiem sienās kāpējiem. Šeit tiek piedāvāti kursi un pasākumi bērniem, sniedzot iespēju visai ģimenei baudīt šo emocionālo aktivitāti kopā.

Prāmis - ērtākais risinājums ģimenes ceļojumam uz Stokholmu

Ja plānojat doties rudenīgā ģimenes piedzīvojumā uz Stokholmu, vislabākais veids, kā tur nokļūt, ir ar prāmi. DFDS prāmju pārvadātājs piedāvā regulārus maršrutus no Paldiski Igaunijā uz Kapelskāru Zviedrijā, ļaujot kā mazajiem, tā arī lielajiem ceļotājiem baudīt prāmja izklaides, kā arī ceļot ar savu transportlīdzekli bez bagāžas ierobežojumiem, nodrošinot brīvību un komfortu ceļā uz galamērķi. Prāmja Kapelskāras terminālis atrodas nieka stundas brauciena attālumā no piedzīvojumiem bagātās Stokholmas.

DFDS prāmji brauciena laikā piedāvā izklaidi bērniem, nodrošinot bērnu rotaļu laukumu, kur mazie ceļotāji var spēlēties un jauki pavadīt laiku. Turklāt arī prāmja restorāns “7 Seas Buffet” ir padomājis par mazajiem ceļotājiem, piedāvājot bezmaksas maltītes bērniem līdz četru gadu vecumam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45318103sec.