Brīvdienu izstāde Vīnē atklāj jaunākās tendences

Atklāta vērienīgā Brīvdienu izstāde Vīnē (Ferien-Messe Wien), kurā ietilpst vairāk nekā 70 valstu tūrisma iespēju piedāvājums. Galvenā partnere šogad ir Ungārija.

Brīvdienu izstāde Vīnē ik gadu uzskatāmi parāda jaunākās atvaļinājuma pavadīšanas tendences un dažādos jauninājumus tūrisma nozarē. Šogad 70 valstis šeit pārstāv aptuveni 800 firmas. Kopējā izstādes platība ir 29 000 kvadrātmetri.

Pirmo reizi sevi šeit prezentē tādas valstis kā Indonēzija, Sīrija, Lībija, Serbija. Šogad kā galvenā izvēlēta partnere Ungārija, kura kļūst aizvien spēcīgāka tieši veselības tūrismā.

Piemēram, viena no izstādes hallēm atvēlēta tikai un vienīgi Austrijas tūrisma piedāvājumam, kas tā arī nodēvēta par nacionālo halli. Te liels uzsvars likts tieši uz velosipēdu tūrismu, piemēram, šāda veida aktīvistu plašajām iespējām Zalcburgas apkaimē.

Interesanti papētīt biļešu cenu piedāvājumu. Dienas biļete pieaugušajiem maksā 11 eiro, bet pirkta internetā par diviem eiro lētāka. Visas izstādes dienu apmeklējumam biļete izmaksā 26 eiro. Bērniem līdz 12 gadiem ieeja ir brīva, bet vecākiem skolēniem, pensionāriem ieeja maksā septiņus eiro. Turklāt ieeja par brīvu ir arī tūrisma skolu audzēkņu grupām. Kā papildus iespēju organizatori ir sarūpējuši biļetes īpašniekiem izbraukt ar slaveno Vīnes panorāmas ratu tikai par vienu eiro. Tāpat izstādē darbojas bezmaksas bērnu pieskatīšanas centrs. Šķietami sīkumi, bet redzams, ka padomāts par katru apmeklētāju.

Piedāvājums Brīvdienu izstādē Vīnē ir visplašākais, kur mums atsevišķas lietas ir mazāk ierastas un populāras. Piemēram, ceļojumi pa dzelzceļu, ceļojumi tieši senioriem, jahtu čarteri, ceļojumi pa upēm. Protams, netrūkst tradicionālu ceļojumu piedāvājumu ģimenēm, pilsētu ceļojumu, bērnu un jauniešu ceļojumu, ceļojumu vienatnē utt. piedāvājumu.

Padomāts arī par dažādo izklaides programmu, ir iespēja ik dienas noskatīties ceļojumu filmas - “Ceļojums zem baltajām burām”, “Tibeta – ceļojums uz svētāko pasaules kalnu”, “Sīrija&Jordānija”, “Dienvidārfrika – pasaule vienā zemē”, “Ferrari pasaule Abu Dabi”, “Madeiras dārzu spožums”, “Krievija – kuģu ceļojums no Maskavas uz Sanktpēterburgu”, “Gorillas un šimpanzes Ugandā” u.c. ar ne mazāk intriģējošiem nosaukumiem. Un kur vēl bagātīgais iespējamo balvu klāsts, kuras iespējams nopelnīt izstādes stendos.

Pērn Brīvdienu izstādi Vīnē apmeklēja vairāk nekā 100 000 interesentu. Ja vien tajā būtu kaut neliels Latvijas piedāvājums...


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56940985sec.