Restorānā Provansa četras Francijas dienas un ne tikai

Ar sparģeļu sezonas atklāšanu, franču klasiskajiem ēdieniem un attiecīgi pieskaņotiem vīniem restorāns Provansa šonedēļ atklāj Francijas dienas.

Tā aprīlī iespējams restorānā Provansa, Rīgā aizvadīt četrus dažādus vakarus, baudot visdažādākos ēdienus no franču virtuves, degustējot vīnu vīnziņa Ginta Sniedzes vadībā. Te jāatzīmē, ka restorāns Provansa ir viens no retajiem restorāniem Rīgā, kurā meklēt kaut daļiņu no Francijas, lai arī tā dvēsele ir pavārs ar tik latvisku vārdu – Tomass Godiņš. Vai to atradīsiet? Visticamāk viss atkarīgs no jūsu priekšstata, pieredzes par Franciju, restorāna apmeklējuma dienā esošā noskaņojuma un uz Francijas pavārmākslas nots attiecīgi noskaņotajām garšas kārpiņām.

Restorāna vadība gan apgalvo: “Visa Francija Jūsu šķīvī." “Personiska attieksme pret katru apmeklētāju ir mūsu pamatprincips un moto”, tā turpina sevi paslavēt www.restoransprovansa.lv Laipna galdiņa rezervācijas saņemšana pa telefonu, draudzīga durvju atvēršana, izpalīdzīga apkalpošana – tā ir solītā attieksme, ko patiešām saņem šī restorāna apmeklētājs. Vismaz manā rīcībā nav kritiskāku piezīmju.

Restorāns atrodas Strēlnieku ielas sākumā, vienā no klusākajiem Rīgas rajoniem. Te bieži dzirdamas dažādas valodas. Ne tikai tādēļ, bet arī, ka visapkārt vēstniecības.

Pozitīvais moments, ka pie restorāna var novietot arī automašīnu, lai gan, iespējams, romantiskāk noskaņotajiem nemaz tā negribas, ka pa logu ir skats uz automašīnu stāvvietu. Bet tāda ir lielas daļas no Rīgas restorāniem ikdiena. Tomēr automašīnu novietošanas ērtībām(ja nav pārpildīta visa iela) ir savas priekšrocības – vairāk klientu biznesa pusdienās.

Tātad, ja esat laipni aizvadīts līdz savam galdiņam, tad laiks izdarīt izvēli no šefpavāra Tomasa Godiņa pavārmākslas brīnumiem. Šeit atkal restorāna vadība sola, ka viņš spēj pārsteigt ikvienu restorāna viesi. Vismaz vienu – pirmo reizi paļaujieties uz šo apgalvojumu, pēcāk jau secinājumus izdarīsiet paši. Visticamāk – pozitīvus.

Vienalga, vai jūs sāktu ar Cēzara salātiem vai Sīpolu zupu ar siera cepurīti un grauzdiņiem, vispirms saņemsiet komplimentu no šefpavāra. Ne jau par to, ka šodien tiešām labi izskatāties(bet kas zina...) To varētu nodēvēt par mazu uzkodu, kas pēc maniem vērojumiem ir mainīga. Tā teikt – viss jau top, šefpavārs par jums domā! Visticamāk, ja būsiet izvēlējušies salātus vai zupu, kādu no zivju vai gaļas ēdieniem, tad deserta vai turpat ceptās kūkas pagaršošanu atliksiet uz kādu citu dienu.

Bet melna kafija, ja vien esat tās cienītājs, noslēgumā ir pat ieteicama izvēle.

Pour la merveilleuse cuisine française...*


* Burvīgā Francijas virtuve...

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19478583sec.